Obavijesti

Show

Komentari 55

Baretov put ka sreći: 'Dosta mi je rocka, svirat ću klasiku...'

Roker kaže da nije mogao ići u kvartovski dućan jer su ga zaustavljali žicari i tražili novac. Ideju za nove pjesme dobio u zatvoru, a želi ih izvoditi uz simfonijski orkestar

VIDEO

Obožavatelji su me vukli na sve strane, dvije gorile su stalno hodale za mnom da me štite od gomile. Žicari su me tražili novac i pukao sam. Nisam se mogao nositi s takvom slavom, rekao je Goran Bare (51).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:10

Vinkovčanin se zbog toga poželio preseliti u rodnu Slavoniju jer su ga bend i menadžer preopteretili poslom. Kaže da se osjećao poniženim jer je postao talac uspjeha vlastitih pjesama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Povukao se u izolaciju

- Zatvorski policajci koji su me pregledavali i pred kojima sam se morao skinuti tražili su me da se zajedno fotografiramo. Oko mene je stalno bio kaos i zato sam se povukao u izolaciju prije četiri godine. Danima nisam izlazio iz stana - rekao je roker.

Tomislav Miletic/PIXSELL,

Bare je dio novih pjesama napisao u zatvoru, a jedna od najmračnijih je, kaže pjevač, “Osvješćivanje”, u kojoj pjeva o sebi i životnim odlukama na koje nije ponosan.

Ni u zatvoru nisu svi jednaki

- Zatvorske pjesme čuvat ću za solo album. Ta priča oko zatvora je izvrsna. I u zatvoru ima protekcije. Nije mi bilo jasno kako Polančec smije trčkarati zatvorskim dvorištem, a ja nisam smio. No zatvor je strašan, stvarno to nikome ne bih poželio - rekao je Vinkovčanin. Kaže da se zasitio rocka, pa je počeo slušati gudačke kvartete, simfonijske orkestre i elektroniku.

- Želim se raspištoljiti. Eksperimentirat ću s elektrozvukom i neke stvari želim pjevati uz pratnju simfonijskog orkestra. Želim snimiti albume na koje ću biti ponosan dok sam živ, a to nije još dugo - kaže frontmen Majki. 

Ne podnosi hard rock

Pjevač tvrdi da nije zadovoljan s glazbom koja ga je proslavila jer su pjesme, tvrdi Bare, trebale zvučati puno kvalitetnije.

Igor Kralj/Pixsell

- Zapravo ne podnosim hard rock. Možda ga čak i mrzim. No bio sam okružen muzičarima koji su me odveli takvim glazbenim putem i na neki način me bend zarobio - rekao je pjevač.

Nekoliko puta je mijenjao glazbenike u bendu, pa i cijeli bend s kojim će snimati novi album. Bare će uskoro 'Osvješćivanje' zapjevati na koncertu u zagrebačkoj Tvornici kulture, nakon čega će se zatvoriti u studio i snimati.

'Ne želim se više svađati'

Bare se na koncertu u Istri posvađao s mladićem u publici, a kad je nastavio s vrijeđanjem, pjevača su iznijeli s bine. Roker kaže da se nije mogao nositi sa slavom

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju