Show

Komentari 8

Barney je morao na operaciju: 'U Hrvatskoj sam se ozlijedio'

Barney je morao na operaciju: 'U Hrvatskoj sam se ozlijedio'

I dalje volim ježeve i rado ih jedem. Pravi su specijaliteti, kazao je Neil Patrick Harris kojemu su ispod objave brojni obožavatelji pisali komentare podrške

Glumac Neil Patrick Harris (46), zvijezda serije 'Kako sam upoznao vašu majku', ovog ljeta bio je na odmoru sa suprugom, glumcem Davidom Burtkom (44) i djecom u Hrvatskoj. Ipak, ljetovanje im nije prošlo idealno.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Imao sam operaciju. Penjao sam se na nekoj stijeni, spotaknuo se i rukom uhvatio morskog ježa. Većinu bodlji sam izvadio, ali dvije se nisu dale pa sam dobio infekciju - napisao je Neil na društvenim mrežama.

Operacije je bila uspješna, kaže glumac, ali ga živcira što sad mora ruku držati u povišenom položaju.

- I dalje volim ježeve i rado ih jedem. Pravi su specijaliteti - kazao je Harris kojemu su ispod objave brojni obožavatelji pisali komentare podrške. 

- Nadam se da ćeš brzo ozdraviti - pisali su mu fanovi. Za Barneyjev posjet Hrvatskoj zaslužna je holivudska aktivistica Sanela Jenkins, a glumac uživa ljepotama Jadrana već više od tjedan dana. Neil je s obitelji bio na Hvaru, gdje je posjetio hvarsko kazalište, a grad je razgleadvao s radonačelnikom Rikardom Novakom. 

- Prijatelji su me nazvali i rekli da imaju neke goste te bih li im mogao pokazati kazalište. Naravno da sam pristao i ponudio se da budem domaćin, ali to bih učinio i da nisu bili ‘slavni’, nego ‘obični’ turisti - rekao je tad Novak za 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry zaplakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Najčitaniji članci