Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Baro iz Života na vagi: Irena je mojoj djeci dala stvari za školu

Znam da će Irena poludjeti kad vidi da sam to svima otkrio, ali evo, ja ne znam kako da joj se odužim. Stvarno ima nevjerojatno srce. Cure su presretne, dva sata su otvarale što su dobile, nahvalio je Baro Irenu

Foto: RTL
14 komentara

Natjecateljica treće sezone 'Života na vagi' Irena Štetić Andrin (37) u showu se zbližila s Marijem Barišićem Barom (45), a prijateljski odnos su nastavili i nakon izlaska iz vile. Mario je dopredsjednik rekreacijsko-edukativnog senzoričkog parka za djecu s posebnim potrebama u Antunovac u Osječko-baranjskoj županiji, a Irena mu je prilikom otvaranja prošle godine donirala sprave potrebne za park. 

Foto: RTL

Ove godine iznenadila ga je darovima za djecu.

- Moja djeca dobila su punu kutiju stvari za školu, od pernica do školskih torbi, bilježnica, flomastera, bojica... Ma nema što nema - rekao je Baro za RTL

Kandidat treće sezone showa našalio se kako je Irena 'opelješila' knjižaru.

- Znam da će Irena poludjeti kad vidi da sam to svima otkrio, ali evo, ja ne znam kako da joj se odužim. Stvarno ima nevjerojatno srce. Cure su presretne, dva sata su otvarale što su dobile - nahvalio je Baro Irenu. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Marijo je početkom godine operirao je tumor te je na bolovanju. Barišić je čak šest mjeseci prije ulaska u show 'Život na vagi' bio na jednom sistematskom pregledu, ali tada mu nisu ništa pronašli.

- Da nije bilo showa, sigurno ne bih otišao k liječniku. Onaj stari ja to nikad ne bi napravio, spasio sam sebi život ulaskom u 'Život na vagi' - ispričao je Mario nakon operacije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message