Obavijesti

Show

Komentari 20

Barrymore nikad nije htjela pod nož: Imam jako ovisničku narav

Barrymore nikad nije htjela pod nož: Imam jako ovisničku narav
1

Glumici je lice jako važno, ali naglasila je kako ga nema namjeru održavati mladolikim pod svaku cijenu. Botoks, facelifting i slične kozmetičke tretmane izbjegava u širokom luku

VIDEO

Obožava kozmetičke proizvode, no glumicu Drew Barrymore (45) plastična kirurgija nikad nije zanimala. Drži se podalje od odlazaka pod nož. U svojoj emisiji 'The Barrymore Show' otkrila je kako do sad ništa nije popravljala na licu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Skrivaju plastične operacije 01:47

- Nikad nisam dirala lice i nadam se da će tako ostati. No, nikad ne reci nikad - izjavila je Drew, prenose strani mediji. Proces starenja odlučila je prihvatiti kao nešto prirodno. 

Santa Clarita Diet Season Three Premiere - Los Angeles

Osnovala je i kozmetičku tvrtku, a botoks, facelifting i slične kozmetičke tretmane izbjegava u širokom luku.

- Znam kakva sam. Imam ovisničku narav. Ako mi ubrizgaju jednu injekciju, do petka ću izgledati kao Jocelyn Wildenstein - objasnila je Drew pa dodala:

Barrymore nakon tri propala braka: Više se nikad neću udati!
Barrymore nakon tri propala  braka: Više se nikad neću udati!

- Ostarjet ćemo i to je u redu, to je dio života. Sa svakom godinom života osjećam se humanije i ranjivije, no isto tako znam kako cijeniti svaku godinu koju mi život donese.

Charlize Theron

Dodala je kako joj je njezino lice izuzetno važno, no kako ga s druge strane nema namjeru održati mladolikim pod svaku cijenu. Zahvate poput onih s botoksom uspoređuje s heroinom.

- Nikad nisam probala heroin, niti plastičnu kirurgiju jer imam jako ovisničku narav. Imam osjećaj da su te dvije stvari klizno tlo. Mislim da bih, kad bi probala bilo što od toga, uskoro završila mrtva - zaključila je glumica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu