Obavijesti

Show

Komentari 27

Batina posljednja želja: Kume, želim ti doći na set u Hrvatsku

Batina posljednja želja: Kume, želim ti doći na set u Hrvatsku
1

NIJE GUBIO NADU Legendarni glumac bata Živojinović je svog prijatelja, redatelja Bulajića, molio da ga ugosti na setu njegovog novog filma 'Bijeg do mora' jer za glumu više nije imao snage

VIDEO

Razgovarali smo zadnji put prije nego što mu se zdravlje naglo pogoršalo. Čak se i šalio. Svi smo mislili da će Bati biti bolje. Članovi njegove obitelji rekli su mi da njegova Lula još nije u stanju govoriti. Ne javlja mi se danima, rekao je Veljko Bulajić (88).

Redatelj je Batu Živojinovića upoznao prije 58 godina u Beogradu i dao mu ulogu u svojem filmskom prvijencu 'Vlak bez voznog reda', nakon čega je Bata Životinja igrao glavnu ulogu u devet Bulajićevih hitova. Posljednja suradnja bila im je 1986. u drami 'Obećana zemlja'.

Lula zanijemila od šoka

- U zadnjem razgovoru rekao mi je da je prebolestan kako bi zaigrao u mojem novom filmu, ali me molio da ga barem dovedem na set da gleda kako radim i snimam novi film ‘Bijeg do mora’ - rekao je Bulajić.

Batina supruga je do zadnjeg dana bila uz muževu bolničku postelju i donosila mu hranu. Prijatelji bračnog para tvrde da je Bata molio Lulu da mu pjeva jer ga je, govorio bi, njezin glas umirivao. Luli su pomagale unuka Dina (21) i kći Jelena (52), koja se vratila na Kubu nekoliko dana prije očeve smrti.

- Lula je lavica i bori se s Batinim odlaskom. On bi volio vidjeti nas na okupu, a danas nam stiže i teta Jelena - rekla je Dina. Živojinovićev sin također nije vidio oca prije smrti jer Miljko (55) ne može ući u Srbiju. Sudilo mu se u odsustvu zbog optužbi za primanje mita i gospodarski kriminal. Miljko posljednjih devet godina živi u egzilu, a za njim je raspisana Interpolova tjeralica, koja je još na snazi, iako je u jednom slučaju proglašen nevin, a Miljka čeka još jedno suđenje.

'Dovedite mi mog Miljka'

- Najveća želja mi je da opet vidim sina. Stalno ga sanjam i samo ga želim zagrliti. Želim razgovarati s njim. Želim da bude pored mene. Jako smo vezani - govorio je Bata prije nekoliko mjeseci. Njegov prijatelj, pokojni glumac Boris Dvornik tješio ga je kad mu je sin pobjegao u Francusku. Dvornikova supruga Dijana (71) s Batom se nije čula ni vidjela od suprugove smrti 2008.

Bata se laktario na setu

- Nismo ostali u kontaktu pa nisam zvala Lulu da joj izrazim sućut, premda je pamtim kao divnu suprugu i predanu majku. Batu i Lulu upoznala sam kao 17-godišnjakinja, kad su on i moj Boris snimali u Vojvodini ‘Kukuruzare’. Kasnije su Bata i Boris bili nerazdvojni, a Miljko se igrao s našim Deanom i Dinom - rekla je Dijana, koja ne planira ići u Beograd na Batin sprovod.

Glumac Lazar Ristovski (63) prisjetio se kako je Bata znao laktariti glumce da bi ih izbacio iz kadra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...