Show

Komentari 3

Batman otkrio režim prehrane za ulogu: Zbog scena bez majice brojao sam si svaki gutljaj vode

Batman otkrio režim prehrane za ulogu: Zbog scena bez majice brojao sam si svaki gutljaj vode

Kad sam čitao scenarij, razmišljao sam kako ću glumiti tako odvažnog lika. Nisam se mogao uživjeti u to kad sam sjedio doma u običnoj majici. Cijeli svijet se promijenio kad sam obukao to odijelo, ispričao je Pattinson

Robert Pattinson (35) utjelovio je Batmana u novom filmu 'The Batman', a sad je otkrio i što je sve morao proći kako bi se za ulogu dobro pripremio. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Imao sam tri mjeseca prije početka snimanja, morao sam vježbati prije i nakon posla svaki dan. Zbog scena bez majice morao sam smanjivati unos vode, a pred samo snimanje brojao sam si gutljaje - rekao je za New York Post.

- Sram je moja najveća motivacija, to je sigurno - našalio se glumac kojeg je šira publika upoznala ulogom Edwarda iz 'Sumrak sage'.

Robert je ispričao da se u Batmanovom odijelu osjeća moćno te da ga ljudi u njemu gledaju na drugačiji način.

- Kad sam čitao scenarij, razmišljao sam kako ću glumiti tako odvažnog lika. Nisam se mogao uživjeti u to kad sam sjedio doma u običnoj majici. Cijeli svijet se promijenio kad sam obukao odijelo - ispričao je Pattinson.

Vježbanje Robertu nije bio prvi ekstrem kroz koji je prolazio zbog uloge. U 2016. nije jeo gotovo ništa kako bi smršavio dovoljno za ulogu u filmu 'Izgubljeni grad Z', a 2017. mu je kosa počela opadati od količine bojenje za film 'Paklena noć'.

Najčitaniji članci