Obavijesti

Show

Komentari 0

BB 15. TJEDAN: Krešimir Duvančić pobjednik BB-a

BB 15. TJEDAN: Krešimir Duvančić pobjednik BB-a
7

Posljednji dani u Kući prolaze uglavnom u dosadi. Stanari su nestrpljivi zbog blizine finala, a Marko nervozu riješava stalnim napadima na Ornelu

VIDEO

Kako su pali tjedni zadatak u koji su uložili čak 150 posto budžeta, posljednjih četvero stanara raspolaže s ukupno nula kuna. U zalihama imaju pristojnu količina tjestenine, oko pola kilograma mesa te jedno jedino pile. Međutim, nemaju luka i sličnih namirnica potrebnih za pripravljane hrane. U toj neimaštini prisjetili su se Elizabetine kuhinje, a raspoloženje je podigao pronalazak zaboravljenog komadića slanine u hladnjaku. Dani do finala uglavnom su puni dosade pa se Krešo depilirao, a Ornela i Saša uspoređivali su tenove.

PONEDJELJAK 15.12.
Dečki su saznali da Ornela ima čak osam satova i gomilu odjeće te su je zafrkavali kako je prava sponzoruša. Ornela se branila da nije, ali se "zakopala" izjavom kako više voli starije muškarce od onih svoje dobi. Stanari u posljednjem tjednu moraju naučiti tajlandske školarce pjevati "Zvončiće". Zadatak je najlakše pao Orneli u kojoj su se probudili majčinski osjećaji dok je mališane učila riječi. Ostatak dana stanari su ljenčarili dok Ornela nije otišla pitati Bigija što je s tjelovježbom. To je naljutilo Marka koji je htio još ljenčariti. Dok su se svađali Marku je pitao Ornelu ima li PMS, a ona mu je rekla da ima "malog pišu". U međuvremenu, Saša je uzeo škare u ruke te se sam ošišao.

UTORAK 16.12.
Marku sve više pucaju živci. Svoj ispušni ventil pronašao je u provociranju i ismijavanju Ornele, a nije se libio istim tonom obratiti i Velikom bratu. Kickboxer i Splićanka prvo su se zakačili oko dnevnog zadatka, pantomime na temu filmova. Kasnije dok je ona prala suđe u kuhinji, Marko joj je dobacivao "daj puši kitu" i slične stvari. Ornela je u Ispovjedaonici povjerila Bigiju kako misli da se Marko okomio na nju jer nema više drugih djevojaka u Kući, a on se ne usudi izderavati i vrijeđati muške stanare.

SRIJEDA 17.12.
Dečki su počeli zafrkavati Ornelu kako joj sigurno nedostaje seks te su joj rekli da će je čekati posebno iznenađenje sljedeći dan. Marko je pokazao stražnjicu dok se presvlačio, a Orneli su od skoka u bazen ispale gaćice te joj se vidjela gola stražnjica. Dečki su je zafrkavali da su sve vidjeli. Stanare je razdragao posjet tajlandskih učenika koji su im donijeli svakom po cvijet na poklon.

ČETVRTAK 18.12.
Bigi je stanarima pripremio najfiniju večeru od dolaska na Tajland. Nakon bogate gozbe zalivene šampanjcem, stanari su morali u Ispovjedaonicu. Jedan po jedan morali su Bigiju otkriti jesu li se promijenili tijekom svog boravka u Big Brother kući. Ornela misli da je, a dečki nisu bili raspoloženi za tu temu te su kratko rekli da se nisu promijenili. Kasnije je Saša došao na ideju da napiju i iskoriste Ornelu jer im je to posljednja prilika. Splićanka se vragolasto nasmiješila i rekla mu da nema šanse.

PETAK 19.12.
Od preostalih četiri stanara, Krešimr i Ornela su ušli u superfinale. Splićanka ipak nije uspjela postati prva pobjednica Big Brothera. Gledatelji su izabrali Krešu, koji se tijekom boravka u Kući trudio izbjegavati konfliktne situacije. Menadžer iz Zagreba osvojio je 1,135,000 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment
NAKON TEŠKOG TJEDNA

Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment

Mislim da je Lovre očekivao da ću napisati da ostajem i nije shvatio koliko je ovo mene pogodilo, emotivno je rekla Klara