Obavijesti

Show

Komentari 50

BB Ana-Marija je ushićena: Bojane, bit ćeš samo moj...

BB Ana-Marija je ushićena: Bojane, bit ćeš samo moj...
11

ZAVOĐENJE U TAJNOJ KUĆI Stanari su nominacijama Bojana izbacili iz glavne kuće. On se preselio u kuću s Ana-Marijom, koja prema njemu gaji velike simpatije

VIDEO

Ana-Mariji se u nedjelju ostvario san te je njezina simpatija Bojan prešao u tajnu kuću u kojoj ona boravi.

- Rekla sam već milijun puta da mi se Bojan sviđa. To je nedvojbeno i mislim da je to jedino mišljenje koje neću promijeniti - rekla je Ana-Marija (30) o stanaru kojeg tada još nije upoznala. Dodala je kako je on bio povod da se prijavi u show.

- Ušla sam u kuću zbog njega - priznala je pod utjecajem alkohola. U nedjeljnoj emisiji gledatelji su svojim pozivima odlučili da iz tajne kuće u glavnu ulaze Karla i Nikola stoga je Big Brother odlučio postati Kupid. Pošto je Bojan (34) lošije kotirao među svojim sustanarima, produkcija je osmislila brzinske nominacije uz pomoć kojih će se Siščanina izbaciti. Iako je Bojan mislio da zauvijek ispada, Big Brother ga je poslao u tajnu kuću u kojoj je Ana-Marija Brdek.

- Prala bih mu veš samo kad bi došao - izjavila je Velikogoričanka prije njegovog ulaska u tajnu kuću. Hoće li se iz 'namještanja' roditi romansa, ostaje nam za vidjeti. Ipak, Bojan je već izjavio kako ne vjeruje u ljubav na prvi pogled.

- Ljubav je proces. Ljubav je nešto što se gradi - smatra konobar. No, Bojan i Ana-Marija nisu jedini koje je Big Brother odlučio malo 'pogurati'. Plavuša Karla Jakelić (19) ušla je u glavnu kuću, a Antonio (21) je još u početku showa rekao bi njegova djevojka trebala imati plavu kosu i bujne obline. Toga su se sjetili i drugi stanari.

- Karlu si pogodio baš za Antonija. Ona je njegov broj - rekao je Max Big Brotheru u ispovjedaonici, a Križevčanin je priznao kako mu se Splićanka jako sviđa. Na nju su 'pali' i ostali stanari BB-a, a to je bilo jasno još pri ulasku kada su je grupno odmjerili.

Čim je Karla prošla kroz vrata, Antonio je zanijemio, a i Luka Rok ju je dobro 'pregledao'. Inače, Križevčanin je do sada bio zaljubljen u crnokosu Luciju (23) koja mu nije uzvratila osjećaje, a jednom je s njim završila ispod plahti. Ipak, rekla je kako se ne planira seksati pred kamerama. S druge strane, Karla Jakelić nije toliko sramežljiva.

- Ja sam djevojka za avanture - izjavila je Splićanka Karla nekoliko puta, a hoće li uzvratiti simpatije Antoniju tek ćemo vidjeti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...