Obavijesti

Show

Komentari 0

BB DEVETI TJEDAN: Rina postala sluga, a Mira ispala

BB DEVETI TJEDAN: Rina postala sluga, a Mira ispala
7

Rina je spasila Mrkvicu od ispadanja. Prihvatila je ulogu sluškinje i produžila svom dragom boravak u kući. Uplakana Mira je s nevjericom otišla doma

VIDEO

Lucijin odlazak najviše je potresao Ornelu i Miru koje su ostale budne skoro do jutra i plakale. Sukobi oko nominacija ne prestaju. Prvo su se sukobile Mira i Sabina, a kasnije je Sabinu tračala i Rina. Čini se da nisu svi stanari nesretni što je Lucija napustila Kuću. Kako je izbjegao ispadanje, Saši su naglo izrasla krila te ne skriva zadovoljstvo Lucijinim odlaskom. Još mu je više drago što je njen odlazak teško pao Orneli. Podmuklim smješkom je rekao Mrkvici da ga baš zanima kako će se Ornela sad ponašati kad njene najbolje frendice nema u Kući. Od svih stanara u Big Brother kući, Monika je najsretnija dočekala jutro. Osmijeh joj nikako nije silazio s lica. Sigurno joj je bilo drago što je njezin Marko ostao u kući. Iako nije izričito rekla da se s njim seksala za vrijeme sata privatnosti, izbrbljala se Rini da se nešto ludo dogodilo i da će to podijeliti s njom kasnije.

PONEDJELJAK 3.11.
Ornela je pročitala pismo BB-a. Muški dio ekipe će kroz tjedan morati napraviti plesnu koreografiju, naučiti hodati u štikalama i šminkati se. Kad je to čuo, Marko je poludio.
- Ovo je boleština i ne želim imati nikakve veze s tim - vikao je Marko kojemu je Rina odgovorila da je zbog takvog ispada primitivan. Monika je stala u obranu svog dečka, a Marko je potom odbrusio Rini da ne želi da mu se "glupača obraća jer ima dečka pederčinu". Iako se poslije pokajao što je Mrkvicu nazvao pederčinom, Rinu je nastavio vrijeđati.
- Kad te izbodem nožem, jebem ti mater - rekao joj je. Stanari su prihvatili zadatak i klade se na 70 posto budžeta.

UTORAK 4.11.
Rina je Bigiju priznala da je nezasitna i da joj Mrkvičinih 20 centimetara odgovara, ali i da od njega ne dobiva što i koliko bi htjela. Mrkvica kao da je čuo njezin vapaj. Rano su krenuli u krevet i zamolil Bigija da ugasi svjetlo, a onda se prepustili jedno drugome. Ornela za njega pak misli da je prava gay ikona. Muški stanari su dobili štikle i šminku. Marko je na štiklama hodao kao da ih nosi svaki dan.

SRIJEDA 5.11.
Stanari su sve nervozniji jer u kući nema cigareta. Dnevni zadatak u Big Brother kući bio je napisati pjesmu o svom najdražem stanaru. Blondi je odlučila pisati o svom Ljubiću. Nerijetko je isticala kako je Ivan “obdaren” i da je njegovih 20 centimetara baš po njezinoj mjeri. Sabina je razmišljala o izlasku iz kuće. Sanjala je kako ju je suprug napustio i da joj se nije htio javiti. To ju je jako uznemirilo pa je cijeli dan vagala odluku da li da izađe.

ČETVRTAK 6.11.
Marko je postao tema ogovaranja. Orneli je kazala kako je on "zabavan kao proljev, a pametan kao ku..." Valeriji postaje sve teže. Stalno plače, proklinje Bigija, kuću i stanare.

PETAK 7.11.
Mira se najmanje svidjela gledateljima i napustila je kuću. Stanari su i ovoga petka morali nominirati stanare koji im najmanje odgovaraju. Tako su Marko i Monika dobili najviše glasova. Marka je nominiralo pet stanara, a Moniku tek jedan manje. Ona misli da je to “zavjera” zelene sobe. Rina je spasila svog Ljubića. Antonija joj je u Ispovjedaonici rekla da može Ivana spasiti od nominacija ako bude služavka Kuće. Rina je bez razmišljanja rekla da pristaje. Ivan je tako dobio imunitet, ali i nije nominirao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...