Obavijesti

Show

Komentari 5

BB: Marko 'ima malog' pa rekao Orneli da 'puši kitu'

BB: Marko 'ima malog' pa rekao Orneli da 'puši kitu'
5

Marku sve više pucaju živci, a svoj ispušni ventil pronašao je u provociranju i ismijavanju Ornele. Kickboxer se i nekoliko puta derao na Bigija

VIDEO

Iako su prvi dan u Kući mali Tajlanđani bili sramežljivi i mirni, sada su se opustili. Učiteljica Ornela pokušavala ih je naučiti “Zvončiće”. Bilo joj je teško jer dok je ona pjevala, Marko je iza leđa skakutao i glumio klauna. Tek nakon što su Tajlanđani otišli, zabrinuli su se zbog zadatka. Kasnije su se Marko i Ornela ponovno posvađali. Ornela je dečkima rekla da im je BB naredio jutarnje vježbanje, a Marku je zasmetao ton kojim je to rekla pa ju je posprdno pitao ima li možda PMS.
- A ti si se sjetio da imaš maloga, pa si nervozan? - odbrusila je.
I ovoga puta su se posvađali zbog zadatka. Big Brother im je dao zadatak da igraju pantomimu i pogađaju filmove. Splićanka se oduševila. Marko joj je rekao da njemu nije do pojašnjavanja. Ornela se jako uvrijedila.
- Znam što je pantomima. Pa nisam debil. Šta ti misliš da sam preglupa da bih igrala tu igru? - ljutito je rekla Ornela.
Otišla je u Ispovjedaonicu i požalila se BB-u da joj nedostaju cure. Svađu s Markom je okarakterizirala kao njegovu nikotinsku krizu. Dok je Splićanka u kuhinji prala suđe, Marko joj je dobacivao "daj puši kitu" i slično.
- Rina je izašla, pa nema više koga maltretirati. Sada se okomio na mene - požalila se jedina finalistica BB-a na Tajlandu.


NE MOGU DOČEKATI DA VIDIM MARKA U PETAK
Ispali BB stanari u srijedu će ponovno otputovati na Tajland kako bi sudjelovali u finalu. Posebno uzbuđena je Monika Bukovac.
- Upravo se družim s Markovom sekom. Jedva čekam da ga vidim u petak - kaže Monika i dodaje da možda u petak napokon “padne” njihov javni poljubac.
- Glavno mi je da se vidimo - zaključuje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...