BB Nikita ponovno na televiziji: Ne bojim se kritika, a otvorena sam za komentiranje drugih jela | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 3

BB Nikita ponovno na televiziji: Ne bojim se kritika, a otvorena sam za komentiranje drugih jela

BB Nikita ponovno na televiziji: Ne bojim se kritika, a otvorena sam za komentiranje drugih jela
3

Od ponedjeljka, 29. ožujka kreće dobro znani kulinarski show koji će ugostiti kandidate iz cijele Hrvatske. Ekipa je šarolika, bit će tu nekih dobro poznatih lica i novih

VIDEO

U novoj trinaestoj sezoni pojavit će se gledateljima dobro poznata lica iz ranijih reality showova. u kuhanju za četiri stranca u riječkom tjednu okušat će se i sudionica reality showa “Big Brother” iz 2018., Nikita Dajčer. Goste će pokušati osvojiti modernijim jelima, a za njih priprema i posebno iznenađenje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Olja Einfalt 01:14

- Iako sam jako zaposlena zbog kozmetičkih salona koje vodim, ipak sam odlučila sudjelovati u showu zbog dobrog društva, dobre hrane i dobre zabave. Da se malo opustim - kaže.

Nije klasičarka u kuhinji, više je za eksperimentiranje.

- Obožavam kinesku kuhinju i sushi, ali i razne salate i maneštre. A moj zaručnik kaže da sve fino kuham. Jedem sve, ali trudim se jesti manje mesa i mesnih prerađevina. Glavno da je zdravo i raznovrsno - priča.

Nikita se dugo vremena borila s viškom kilograma, a svakodnevnim treninzima uspjela je doći do željene linije i istesati mišiće. Transformaciju je podijelila javno.

- Bila sam nesretna. Potiskivala sam emocije trpajući u sebe sve što se našlo na stolu ili frižideru. Mislila sam da će tada ta tuga proći. Ali nije - rekla je tada.

Jovan stiže u kulinarski show: 'Već mi stižu poruke cura. Ženiti mi se još ne da, lijepo je uživati'
Jovan stiže u kulinarski show: 'Već mi stižu poruke cura. Ženiti mi se još ne da, lijepo je uživati'

Odlučila se posvetiti sebi.

- Bolje sam se organizirala, krenula vježbati, više spavati... Pazim na prehranu i stavila sam zdravlje na prvo mjesto. Jedem puno jaja, ribe i mliječnih proizvoda, a obožavam jesti maneštre (guste juhe s puno povrća) i salate. Volim pripremati razna jela i pokušat ću goste iznenaditi specijalitetima koje vam neću otkriti. Sve ćete vidjeti u emisiji - najavljuje Nikita. 

Publika je pamti kao plavušu u “Big Brotheru” iz kojeg je izašla na svoju inicijativu. Ali ne žali što je bila u Kući. 

- Puno sam toga naučila o sebi. No kako podižem posao na veću razinu u kozmetici i frizerstvu te sve više vremena provodim na poslu, zaista si ne bih mogla priuštiti izdvojiti toliko vremena da se opet prijavim u takav neki show - priča velika obožavateljica pasa koja je volontirala u Petrinji i Glini nakon potresa.

Pomogla je psima naći krov nad glavom u Zagrebu pa su je “optužili” za krađu pasa: “To je poziv u meni. Svi normalni ljudi znaju da spašavanje životinja iz onih uvjeta nije krađa pasa. Jako velik broj pasa je udomljen i, naravno, vraćen vlasnicima. Nije prvi put da sam se odazvala u spašavanju životinja niti zadnji put”.

POGLEDAJTE VIDEO: Počinje prvi TikTok talent show na Balkanu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu