Show

Komentari 3

BB Nikita ponovno na televiziji: Ne bojim se kritika, a otvorena sam za komentiranje drugih jela

BB Nikita ponovno na televiziji: Ne bojim se kritika, a otvorena sam za komentiranje drugih jela

Od ponedjeljka, 29. ožujka kreće dobro znani kulinarski show koji će ugostiti kandidate iz cijele Hrvatske. Ekipa je šarolika, bit će tu nekih dobro poznatih lica i novih

U novoj trinaestoj sezoni pojavit će se gledateljima dobro poznata lica iz ranijih reality showova. u kuhanju za četiri stranca u riječkom tjednu okušat će se i sudionica reality showa “Big Brother” iz 2018., Nikita Dajčer. Goste će pokušati osvojiti modernijim jelima, a za njih priprema i posebno iznenađenje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Iako sam jako zaposlena zbog kozmetičkih salona koje vodim, ipak sam odlučila sudjelovati u showu zbog dobrog društva, dobre hrane i dobre zabave. Da se malo opustim - kaže.

Nije klasičarka u kuhinji, više je za eksperimentiranje.

- Obožavam kinesku kuhinju i sushi, ali i razne salate i maneštre. A moj zaručnik kaže da sve fino kuham. Jedem sve, ali trudim se jesti manje mesa i mesnih prerađevina. Glavno da je zdravo i raznovrsno - priča.

Nikita se dugo vremena borila s viškom kilograma, a svakodnevnim treninzima uspjela je doći do željene linije i istesati mišiće. Transformaciju je podijelila javno.

- Bila sam nesretna. Potiskivala sam emocije trpajući u sebe sve što se našlo na stolu ili frižideru. Mislila sam da će tada ta tuga proći. Ali nije - rekla je tada.

Odlučila se posvetiti sebi.

- Bolje sam se organizirala, krenula vježbati, više spavati... Pazim na prehranu i stavila sam zdravlje na prvo mjesto. Jedem puno jaja, ribe i mliječnih proizvoda, a obožavam jesti maneštre (guste juhe s puno povrća) i salate. Volim pripremati razna jela i pokušat ću goste iznenaditi specijalitetima koje vam neću otkriti. Sve ćete vidjeti u emisiji - najavljuje Nikita. 

Publika je pamti kao plavušu u “Big Brotheru” iz kojeg je izašla na svoju inicijativu. Ali ne žali što je bila u Kući. 

- Puno sam toga naučila o sebi. No kako podižem posao na veću razinu u kozmetici i frizerstvu te sve više vremena provodim na poslu, zaista si ne bih mogla priuštiti izdvojiti toliko vremena da se opet prijavim u takav neki show - priča velika obožavateljica pasa koja je volontirala u Petrinji i Glini nakon potresa.

Pomogla je psima naći krov nad glavom u Zagrebu pa su je “optužili” za krađu pasa: “To je poziv u meni. Svi normalni ljudi znaju da spašavanje životinja iz onih uvjeta nije krađa pasa. Jako velik broj pasa je udomljen i, naravno, vraćen vlasnicima. Nije prvi put da sam se odazvala u spašavanju životinja niti zadnji put”.

POGLEDAJTE VIDEO: Počinje prvi TikTok talent show na Balkanu!

Najčitaniji članci