Obavijesti

Show

Komentari 16

BB: Nominirane su Valerija i Sabina, Monika je ispala

BB:  Nominirane su Valerija i Sabina, Monika je ispala
7

Zagorka, kojoj stanari najviše zamjeraju lijenost i neurednost, dobila je pet glasova, a Sabina četiri. Monika je u suzama napustila Kuću

VIDEO

Nominirani Marko i Monika kroz tjedan su se pitali zašto ih stanari žele izbaciti. Svaki su slobodni trenutak provodili zajedno svjesni da će se uskoro rastati. Prema glasovima gledatelja Monika je izašla iz Kuće. U suzama je čekala da Antonija pročita ime osobe koja napušta show. Dirljiv je bio i rastanak s Markom.
- Ipak sam to mirnije primila nego što sam očekivala - prve su Monikine riječi po izlasku. Kaže da se uopće ne osjeća loše, a što se tiče ljubavi s Markom, to će još vidjeti.
Monika je u studiju izjavila kako su smiješni ljudi u Kući koji imaju puno manje kvaliteta od nje. Nije htjela otkriti koji su to stanari. Ipak, osvrnula se na Betu za koju kaže da joj je draga, ali da se ne ponaša u skladu sa svojim godinama. Rasplakala se na spomen sestri koje jedva čeka vidjeti.
Za zadatak stanari su dobili karaoke na tajlandskom jeziku. Morali su izabrati dva para koji će ih zastupati. Parovi su Rina i Mrkvica te Krešo i Beta. Krešo i Beta su bili prvi par. Uživili su se, iako ne znaju ni riječ tajlandskog jezika. Pobrali su aplauz od svojih stanara. Rina i Mrkvica pjevali su pjesmu "Ti ne znaš mene, ja ne znam tebe, ovo je ljubav za jednu noć". Oba para su uspješno obavili zadatak, a nagradu će dobiti u subotu.
Što se tiče tjednog zadatka, matrix ping ponga, stanari su ga uspješno prošli. Budžet im je sada 2550 kuna.



NOMINACIJE:
Valerija je nominirala Marka i Ornelu jer su preglasni i uvijek su u centru pažnje. Pogotovo joj se zamjerila Splićanka.
Mrkvica je dao glas Valeriji jer ga je naganjala po Kući. Ornelu je nominirao jer je povrijedila neke ljude na Dan iskrenosti.
Marko je nominirao Valeriju i Sabinu. Zagorki je dao glas jer misli da je najslabija karika u Kući, a Sabini jer se ne druži s njima.
Beta je sljedeća u Ispovjedaonici. Ona je nominirala Sabinu jer je zaspala kad su vježbali za tjedni zadatak. Misli da se ona uopće ne trudi. Dala je glas Valeriji jer je aljkava i mijenja raspoloženja.
Ivan L. je glasao za Sabinu jer često upada drugima u riječ. Nominirao je i Valeriju jer se ne angažira dovoljno u Kući.
Krešo se odlučio za Marka i Sašu zato što osjeća da njima ne može vjerovati. On je i prošli put nominirao njih dvojicu.
Saša je nominirao Marka jer je zamjerao ostalima što su ga nominirali. Dao je glas i Beti jer je misli da je postala prenervozna.
Sabina je glas dala Mrkivci jer s njime ne može popričati tri rečenice, i čudno joj je njegovo ponašanje. Dala je glas i Saši zato što misli da je dvoličan jer jedno priča, a drugo radi.
Posljednja je Ornela. Ona se odlučila za Valeriju jer misli da Zagorka nije bila fer prema njoj. Dala je glas i Sabini jer je ona zadnja došla u Kuću, a misli da ona i ne uživa na Tajlandu.
Najviše glasova stanara dobile su Valerija i Sabina, uglavnom zbog toga što se nisu previše trudile oko zadataka u Kući, a i nisu sudjelovale u kućanskim poslovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje