Obavijesti

Show

Komentari 103

BB Sabina zamijenila silikone većima: Htjela sam atraktivnije

BB Sabina zamijenila silikone većima: Htjela sam atraktivnije
1

Od 2008. do danas Santl je drastično promijenila izgled pa svoje atribute nerijetko pokazuje na društvenim mrežama. Za stražnjicu kaže kako je prirodna, no 'popravila' je nos te povećala usne i grudi

VIDEO

Osječanku Sabinu Santl (35) javnost je upoznala 2008. kada se natjecala u petoj sezoni reality showa 'Big Brother' na Tajlandu. Ona je prva i jedina modna blogerica u Hrvatskoj koja se uspjela istaknuti zahvaljujući bujnim oblinama.

Započela je s YouTube kanalom gdje žari i pali svojim provokativnim videosnimkama, a na društvenim mrežama prati je više od 100 tisuća ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO: 'BB Sabina pokazala nove grudi'

 

Od 2008. do danas drastično je promijenila izgled pa svoje atribute nerijetko pokazuje na društvenim mrežama. Za stražnjicu kaže kako je prirodna, no 'popravila' je nos te povećala usne i grudi. Sada je u poprsje odlučila staviti nove silikone. 

- Na estetsku operaciju povećanja grudi sam se odlučila jer sam željela grudi iz snova. Želja su mi bile ljepše i atraktivnije grudi - rekla nam je Sabina koja se na operaciju grudi podvrgnula u privatnoj klinici u Zagrebu. Nakon zahvata osjećala se sretno i uzbuđeno, a operacija je, tvrdi, prošla u najboljem redu.

- Osjećam se dobro, nemam bolova. Nadam se brzom oporavku tako da mogu maksimalno uživati u njima - dodala je Sabina koja će, čim se opravi, za svoje vjerne pratitelje na YouTube kanalu napraviti video u kojem će pokazati nove grudi.

Osim toga, ove je godine pokrenula stranicu 'Only Fans' na koju ju je motivirala ljubav prema provokativnim fotografijama. Tvrdi kako sve radi iz ljubavi, a na negativne komentare se ne osvrće.

BB Sabina: 'Suprugu ne smeta što prodajem svoje gole fotke'
BB Sabina: 'Suprugu ne smeta što prodajem svoje gole fotke'

- Odlično se nosim s negativnim komentarima. Bez obzira na to što drugi pričaju, i dalje sam ona Sabina kakva sam uvijek bila. Ponekad vrckava i nestašna. Takva sam po prirodi i volim izazivati  - rekla nam Santl ranije jednom prilikom, a za svoje fotografije na društvenim mrežama kaže kako su samo za one s jakim srcem.

Osim što je uspješna u poslu, Sabina se ostvarila i kao majka te ima dvije kćeri. U sretnom je braku, a njezin suprug se navikao na komplimente koje na račun svojih atributa svakodnevno dobiva. Sabini je on najveća podrška.

- Muškarac koji voli svoju ženu podržava ono što ona radi. Ako nema poštivanja, nema ni ljubavi - zaključuje Sabina.  

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SLASTIČARSKOG SHOWA 'DESERTI OD OKA': Dean Kotiga radi čokoladne kuglice!

Pokretanje videa...

Deserti od oka, epizoda 2 07:27
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin