Obavijesti

Show

Komentari 18

BB: Seks Marka i Monike, a Saša likuje nad Ornelom

BB: Seks Marka i Monike, a Saša likuje nad Ornelom
10

Monika je ujutro bila posebno dobre volje. Rini je natuknula da se seksala s Markom. Saši je drago što je Ornela zaradila nominaciju od sustanara

VIDEO

Nakon što su doznali tko je od njih zaradio nominaciju, stanari su neko vrijeme proveli šuteći i sređujući dojmove. Ipak, led je razbila Ornela koja je napala Valeriju. Splićanka misli da joj je Zagorka zabila nož u leđa. Lucijin odlazak najviše je potresao Ornelu i Miru koje su ostale budne skoro do jutra i plakale. Sukobi oko nominacija ne prestaju. Prvo su se sukobile Mira i Sabina, a kasnije je Sabinu tračala i Rina. Čini se da nisu svi stanari nesretni što je Lucija napustila Kuću. Kako je izbjegao ispadanje, Saši su naglo izrasla krila te ne skriva zadovoljstvo Lucijinim odlaskom. Još mu je više drago što je njen odlazak teško pao Orneli. Podmuklim smješkom je rekao Mrkvici da ga baš zanima kako će se Ornela sad ponašati kad njene najbolje frendice nema u Kući.

MONIKA I MARKO ISKORISTILI SAT PRIVATNOSTI ZA SEKS
Od svih stanara u Big Brother kući, Monika je najsretnija dočekala jutro. Osmijeh joj nikako nije silazio s lica. Sigurno joj je bilo drago što je njezin Marko ostao u kući. Iako nije izričito rekla da se s njim seksala za vrijeme sata privatnosti, izbrbljala se Rini da se nešto ludo dogodilo i da će to podijeliti s njom kasnije. Tijekom dana će joj govoriti pojedine riječi koje Rina mora povezati u cjelinu. Dobro raspoložena Monika odlučila se kasnije osunčati i pokazati svoje tijelo.

LUCIJU DEČKO VIŠE NE ŽELI
Big Brother rekao je Luciji da napusti kuću. Ona je ostala šokirana. Ubrzo je nabacila kiseli osmijeh na lice i hladno se pozdravila s ostalim stanarima BB kuće.
- Ekstra se osjećam, iako nisam htjela izaći iz kuće - rekla je Lucija koja tvrdi da je osebujna i karizmatična osoba. No u Kući se ponašala prevrtljivo. Čak je Ornela rekla da je teška osoba. Posljednji tjedan Lucija je pokušala sve kako bi ostala u showu. Ispričavala se svima. Sa Sašom je neprestano izvodila ljubavne igrice. Nakon ljubljenja i diranja u bazenu, rekla mu je da više to ne želi. Vani je čeka netko koga ne želi povrijediti. Mislila je na dečka Igora. On je prije dva tjedna odlučio prekinuti njihovu vezu jer ga je razočarala ponašanjem.
- Lucija mi više nije cura. BB mi je otvorio oči. Konačno sam vidio kakva je i posložile su mi se kockice - rekao nam je tada Igor. Ni sada ne želi pričati o njoj.
- Nemam vremena komentirati njezin izlazak iz BB-a - rekao nam je. Dizajnerica iz Splita stanarima je otkrila da je prije nekoliko godina prevarila bivšeg muža. On ju je ostavio. S majkom Verom ne razgovara već osam godina.
- Mogla je očekivati da će ispasti jer je toliko puta bila nominirana. Što će biti s Igorom, to je njezin problem, ne moj - rekla je Vera. Srđan tvrdi da se njegov brat Saša nije zaljubio u Lucu.
- Malo će mu nedostajati jer se nema s kim zezati - kaže Srđan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu