Show

Komentari 36

BBC-jeva voditeljica Lisa (44) preminula, obitelj krivi cjepivo

BBC-jeva voditeljica Lisa (44) preminula, obitelj krivi cjepivo

Mi smo shrvani i u našem životu sada postoji rupa u obliku Lise koja se nikada ne može popuniti. Uvijek ćemo je voljeti i zauvijek će nam nedostajati, kažu članovi Lisine obitelji

BBC-jeva radijska voditeljica Lisa Shaw (44) preminula je u bolnici nakon što je dobila krvne ugruške nakon cijepljenja protiv koronavirusa, objavila je njezina obitelj. Njezini bližnji okrivili su cjepivo AstraZeneca kojim se Lisa cijepila desetak dana prije smrti.

POGLEDAJTE VIDEO: Isprobali smo brzi test za kućnu upotrebu

Lisa je dobila teške glavobolje tjedan dana nakon cijepljenja, a nekoliko dana nakon tog teško se razboljela. Preminula je u ambulanti u Newcastleu prošli petak. Rođaci su potvrdili da se na intenzivnoj njezi liječila zbog krvnih ugrušaka koje je razvila i zbog krvarenja, piše BBC.

Za BBC Radio Newcastle radila od 2016. godine, a bila je i njihova reporterka na sjeveroistoku Velike Britanije. Njezina obitelj je u šoku.

- Mi smo shrvani i u našem životu sada postoji rupa u obliku Lise koja se nikada ne može popuniti. Uvijek ćemo je voljeti i zauvijek će nam nedostajati - istaknuli su. 

Rik Martin, vršitelj dužnosti izvršnog urednika BBC Radio Newcastlea ispričao je da su svi u postaji shrvani i u mislima su s Lisinom obitelji.

- Bila je pouzdana kolegica, briljantna voditeljica, prekrasna prijateljica i voljena supruga i mama. Voljela je biti na radiju i voljela ju je naša publika. Izgubili smo nekoga posebnog koji je mnogo značio velikom broju ljudi.  

Lisini nalazi još uvijek nisu gotovi, ali rečeno je da se utvrđuju okolnosti smrti, tako da još nitko sa sigurnošću ne može tvrditi da je preminula zbog cjepiva, no obitelj je uvjerena kako je upravo cijepljenje krivo.

 

Najčitaniji članci