Show

Komentari 9

Bebek bi se rado vratio u Bijelo dugme? 'Zaboravio sam svađe'

Bebek bi se rado vratio u Bijelo dugme? 'Zaboravio sam svađe'

Producent benda pojasnio je da bi, ako do eventualnog dogovora zaista đođe, prvi koncert s prvim pjevačem Bijelog dugmeta mogao biti već na jesen u Sarajevu

Mediji u regiji pišu kako bi se Željko Bebek (74) već ove jeseni mogao vratiti u redove Bijelog dugmeta, a i sam pjevač o bivšim kolegama govori u pomirljivom tonu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Što sam stariji, osjećam da se sve više približavamo jedni drugima. Hoćemo li ponovo biti suradnici, ne znam, ali iz dana u dan sve više mislim na njih. Čarke i svađe između nas više nisu ni važne, sve sam ih zaboravio. Previše je bilo lijepih stvari da bih pamtio svađe - rekao je Bebek za Cdm te dodao da i danas rado zapjeva hitove za mnoge neprežaljene grupe.

Producent benda Adis Gojak za Avaz je pak rekao kako bi i oni voljeli vidjeti Bebeka u svojim redovima.

- Drago mi je što tako misli, ali prvo moramo dogovoriti sastanak, sjesti i porazgovarati o mogućoj suradnji. I prije smo razgovarali o toj mogućnosti. Pokušavali smo s njim postići dogovor u razumnim okolnostima. To je naša želja i nemamo ništa protiv. Rado ću se vidjeti s Bebekom i porazgovarati s njim o mogućoj suradnji - rekao je Gojak bosanskohercegovačkom mediju. 

Pojasnio je da bi, ako do eventualnog dogovora zaista đođe, prvi koncert s prvim pjevačem Bijelog dugmeta mogao biti već na jesen u Sarajevu.

Posljednji put Bebek je s Bijelim dugmetom nastupao 2005. na povratničkoj mini turneji, kada su obožavatelji benda mogli vidjeti njihove nastupe u Zagrebu, Beogradu i Sarajevu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Najčitaniji članci