Obavijesti

Show

Komentari 3

Beckham i glumica vjenčat će se u Italiji, a kuhat će im Ramsay

Beckham i glumica vjenčat će se u Italiji, a kuhat će im Ramsay
1

Hotel ima dvije privatne plaže, toplice i dvorac koji je ujedno i glavna zgrada. Ako zakupe hotel, mogu pozvati i do 400 uzvanika. Mnoge je to podsjetilo na glamurozno vjenčanje koje su priredili Posh i Becks.

VIDEO

Nakon što joj je početkom mjeseca kupio zaručnički prsten vrijedan 350.000 funti (nevjerojatnih 2.800.000 kuna) Brooklyn Beckham (21) i američka glumica Nicola Peltz (25) otkrili su lokaciju za vjenčanje. Po svemu sudeći bit će to Borgo Egnazia u talijanskoj južnoj regiji Puglia, nedaleko gradića Fasana.

POGLEDAJTE VIDEO: David je s djecom prošlo ljeto uživao u morskim radostima

Pokretanje videa...

00:15

Riječ je o luksuznom hotelu i kompleksu vila za najam, gdje noćenje u dvokrevetnoj sobi košta oko 7.000 kuna. Već je poznato da će se o hrani za uzvanike pobrinuti slavni kuhar Gordon Ramsay, inače kućni prijatelj Davida i Victorie Beckham.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Obitelji su bliski prijatelji i Brooklyn je već otprije veliki zagovornik Ramseyeve kuhinje, pa je logično da želi njegova jela na svadbenom meniju, rekao je izvor blizak obitelji Beckham.

Inače u luksuznom talijanskom odmaralištu ovakva vjenčanja obično koštaju i do 3.000.000 funti – oko 25.000.000 kuna.
Budući da je obitelj Beckham s mladenkom obilazila lokaciju ovih dana, Victoria je mladencima rekla:

- Ovo je vaš dan i želimo ga učiniti posebnim, pa kako želite.

Mama sinu 'spakovala' svadbu: Brooklyn Beckham se zaručio...
Mama sinu 'spakovala' svadbu: Brooklyn Beckham se zaručio...

Hotel ima dvije privatne plaže, toplice i dvorac koji je ujedno i glavna zgrada. Ako zakupe hotel, mogu pozvati i do 400 uzvanika. Mnoge je to podsjetilo na glamurozno vjenčanje koje su priredili Posh i Becks koji su tada potrošili oko pola milijuna funti i bilo je jedno od najatraktivnijih vjenčanja 90-ih.

Slavni roditelji također pomažu Brooklynu i Nicole pomoći da pronađu budući dom. Inače imovina Beckhamovih procjenjuje se na oko 62.000.000 funti – oko 500.000.000 kuna, a poslovno carstvo ukupno im vrijedi oko 370.000.000 funti ili oko 3 milijarde kuna. I Nicolin otac je poslovni čovjek i milijarder. Iako će zbog Nicolinih obaveza puno vremena provoditi u Americi, Brooklyn želi i bazu u Londonu, a navodno će im slavni roditelji kuću darovati kao vjenčani dar.

Vjeruje se da će se Brooklyn i Nicole vjenčati prema židovskim običajima jer su Brooklynov djed po ocu i Nicolin otac Židovi. Obiteljski prijatelji kažu:

- Nicole je odrasla u židovskoj obitelji iako njezina majka Claudia nije Židovka, ali je otac vrlo pobožan. Odgajao je svoju djecu da cijene židovske vrijednosti. Stoga je i Brooklyn pristao na židovsko vjenčanje. Ono neće biti ortodoksno ni previše religiozno, ali će obred imati tradicionalne elemente.

Inače cijela obitelj Beckham ovih dana boravi u Italiji koju obilaze luksuznom jahtom na kojoj je viđen i Brooklynov krsni kum Sir Eton John s kojim su ručali u otmjenom restoranu 'La Giostra' u Firenci. Nicolini roditelji su malo manje poznati u javnosti. Otac je menadžer investicijskog fonda Nelson Peltz (72), a majka Claudia Heffner (65) je bivša manekenka. I oni su ponudili da će platiti troškove vjenčanja iako su se Brooklyn i Nicole upoznali tek prije devet mjeseci. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije