Obavijesti

Show

Komentari 8

Beckhamovima je sada laknulo: Brooklyn prekinuo s djevojkom

Beckhamovima je sada laknulo: Brooklyn prekinuo s djevojkom
6

Njegovi roditelji podržavaju ga u odluci, s obzirom na to da su smatrali kako je njihova veza jako toksična, prvenstveno zbog žestokih svađa, čak i u javnosti

Brooklyn Beckham (20), sin modne dizajnerice Viktorije (45) i bivšeg reprezentativca Davida Beckhama (44), prekinuo je vezu s manekenkom Hanom Cross.

Njegovi roditelji podržavaju ga u odluci, s obzirom na to da su smatrali kako je njihova veza jako toksična, prvenstveno zbog žestokih svađa, čak i u javnosti. Mladi par znao je vrištati jedno na drugo usred ulice, ležati na istoj nakon burnih noći u londonskim klubovima, a u Cannesu su se i fizički sukobili u luksuznom hotelu, nakon čega su ih zaštitari razdvajali. Jednom prilikom fotografi su ih 'ulovili' kako se u parkiranom autu svađaju, plaču i viču, a svađu su nastavili i ispred restorana. Tada je umjesto zaštitara reagirao Beckhamov mlađi brat Romeo (16) koji je držao Hanu koja je brisala suze s lica.

Šuškalo se kako je Hana glavni krivac, ali su se javile i priče kako je Brooklyn bio jako ljubomoran, što je manekenku počelo smetati.

Brooklyn je utjehu pronašao u obitelji s kojom je ovog ljeta putovao po raznim destinacijama, među kojima je bila i Crna Gora koju Beckhamovi obožavaju. Victoria i David sinu su i nekoliko puta sugerirali da prekine s Hanom za koju se šuškalo da je jako ljubomorna, posesivna i agresivna. 

Bivši je par zadnji put viđen zajedno na finalu Wimbledona, a u vezi su bili nešto manje od pola godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...