Show

Komentari 4

Bella Hadid je skinula gornji dio bikinija pa se 'izvalila' u bazenu

Bella Hadid je skinula gornji dio bikinija pa se 'izvalila' u bazenu

Manekenka nerijetko pokazuje svoju isklesanu liniju. Njoj nisu strana poziranja u provokativnoj pripijenoj odjeći, a niti ona kada pozira gola. Bella je inače proglašena najljepšom ženom 2019. godine

Kako bi povećala unos vitamina D, manekenka Bella Hadid (23) gotovo se potpuno skinula i sunčala se na bazenu. Odjenula je gotovo nevidljivi donji dio bikinija te uživala na bazenu u svom dvorištu. 

Uzela je veliki ružičasti luftić na napuhavanje na kojem se ispružila i 'hvatala' zrake sunca. 'Bacila' je pogled prema kameri te fotografiju podijelila na svom Instagram profilu. Tom je prilikom pokazala i svoje isklesano tijelo. Već je pomalo i preplanula, a izgleda kako je uživala provodeći vrijeme u bazenu. 

 

Manekenka je o svojem režimu prehrane progovorila i ranije, a uz to je priznala kako satima može vježbati da bi istopila znoj. 

- Treniram i vježbam 'puno parom' dva sata na dan - rekla je Bella za strane medije

Ranije je trenirala uz pomoć osobnog trenera Joea Holdera

- Usredotočili smo se na određena područja i pazili da se tijelo pomiče kao integrirana cjelina - dodala je Hadid.

Manekenka je otkrila kako se i zdravo hrani, no nije ju briga hoće li prevariti sebe samu i pojesti nešto nezdravo. Jednom je prilikom priznala kako ima trenutaka kada pizzu jede svaki dan. Inače, Bella je proglašena najljepšom ženom 2019. godine.

Najčitaniji članci