Show

Komentari 4

Bella Hadid proslavila 5 mjeseci bez alkohola: 'Nisam izlazila jer se nisam mogla kontrolirati...'

Bella Hadid proslavila 5 mjeseci bez alkohola: 'Nisam izlazila jer se nisam mogla kontrolirati...'

Jedna od najljepših žena na svijetu nedavno je priznala da se bori s ovisnošću, a neko vrijeme je izbjegavala noćne klubove upravo zbog toga. Ipak, odlučila je izaći s prijateljima i obilježiti poseban dan

Američka manekenka Bella Hadid (26) proglašena je kao žena s najljepšim licem, a nedavno je otkrila kako je imala problema s alkoholom.

The 74th Cannes Film Festival - Screening of the film "Tre piani" (Three Floors) in competition - Red Carpet Arrivals

Manekenka je na Instagram profilu objavila nekoliko fotografija iz izlaska u Las Vegsu uz natpis 'Pet mjeseci bez alkohola'. Na TikToku je objavila video u kojem nasmijana pleše u kasinu. Njezinu objavu na društvenoj mreži dosad je pregledalo četiri milijuna ljudi, a mnogi su manekenki u komentarima pisali poruke podrške. Poručili su joj da su 'jako ponosni na nju' i da će sigurno 'mnogima biti inspiracija'.

Hadid je nedavno u intervju otkrila kako je počela previše piti i kako se nije mogla kontrolirat.

Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood show, Runway, Fall Winter 2020, Paris Fashion Week, France - 29 Feb 2020

- Pošteno sam pila. Voljela sam alkohol do te mjere da sam počela otkazivati izlaske jer sam mislila da se neću moći kontrolirati - ispričala je manekenka, prenosi Page Six

Manekenka je otkrila i da joj alkohol stvara tjeskobu, a uz to, jedan od razloga zbog kojeg je prestala je i fizičko zdravlje.