Show

Komentari 12

Bella Thorne oplela po Disneyu: Stvara pritisak na djecu da budu savršena, ja to nikad nisam bila

Bella Thorne oplela po Disneyu: Stvara pritisak na djecu da budu savršena, ja to nikad nisam bila

Ja samo volim raditi ono što nitko drugi ne radi. Mala djeca koja odrastaju ne trebaju gledati savršene ljude. Trebaju vidjeti stvarnost, raznolikost i intrige, ispričala je Bella koju je Disney proslavio

Bella Thorne (23) je u djetinjstvu bila velika Disneyjeva zvijezda te je osvajala brojne nagrade. Ipak, sada je 'oplela' po produkcijskoj kući koja ju je proslavila.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Definitivno ima puno pritiska na djecu od strane Disneya da budu toliko savršeni. I mislim da tu Disney griješi jer prikazuje svoje klince savršenima. Tu je sliku jako teško postići, ja to nikad nisam bila - rekla je za Fox News te dodala:

- Ja samo volim raditi ono što nitko drugi ne radi. Mala djeca koja odrastaju ne trebaju gledati savršene ljude. Trebaju vidjeti stvarnost, raznolikost i intrige.

Bella je sredinom kolovoza otvorila račun na stranici OnlyFans na kojoj amateri objavljuju golišave fotografije i videa, a ljudi im za to plaćaju.

Samo prvog dana zaradila je više od milijun dolara, što je oko 6,2 milijuna kuna i tako postala prva osoba kojoj je to pošlo za rukom.

Na Instagramu je prati preko 20 milijuna fanova koje redovito 'časti' atraktivnim fotografijama.

Najčitaniji članci