Show

Komentari 25

Ben i J.Lo žele za prvi dom vilu od vrtoglavih 543 milijuna kuna

Ben i J.Lo žele za prvi dom vilu od vrtoglavih 543 milijuna kuna

Nekretnina ima 12 soba, 24 kupaonice, penthouse za goste, smještaj za osoblje i vrtnu kuću s dvije spavaće sobe. Sadrži i parkiralište za 80 ljudi, za slučaj da žele napraviti neki ludi party

Prije 17 godina bili su zaručeni, no svatko je otišao na svoju stranu. Jennifer Lopez (52) i Ben Affleck (48) sad su opet skupa i ludo su zaljubljeni pa si traže savršeni zajednički dom.

POGLEDAJ VIDEO:

U startu se znalo da to neće biti neki sićušan apartman, stan ili kuća, nego raskošna vila. Ipak, i vila ima raznoraznih, ali izgleda kako Bennifer, kako su ih prozvali fanovi, želi nekretninu koja se ističe luksuzom.

Jennifer Lopez and Ben Affleck hugging while walking by the beach in The Hamptons New York

Strani mediji navode da su nedavno razgledavali vilu vrijednu 65 milijuna dolara, što je oko 415 milijuna kuna, ali nije ih oborila s nogu. Vozeći se po Los Angelesu, bacili su oko na vilu vrijednu 85 milijuna dolara (543 mil. kuna) na Beverly Hillsu.

Ben and Jen Also Considering Buying Bob Hope

Ima 12 soba, 24 kupaonice, penthouse za goste, smještaj za osoblje i vrtnu kuću s dvije spavaće sobe. Sadrži i parkiralište za 80 ljudi, za slučaj da žele napraviti neki ludi party.

Ben and Jen Also Considering Buying Bob Hope

Sportski kompleks je također uključen pa tako imaju i boksački ring, košarkaški teren... Još se ne zna hoćemo li gledati objave na društvenim mrežama s ove lokacije, ali slavni par će nas o tome sigurno obavijestiti.     

 

 

Najčitaniji članci