Show

Komentari 0

Beyonce čestitala 4. rođendan blizancima: Djecu od javnosti skriva, na dadilje troši milijune

Beyonce čestitala 4. rođendan blizancima: Djecu od javnosti skriva, na dadilje troši milijune

Pjevačica je jednostavnom porukom na svojoj web stranici obilježila rođendan svojih blizanaca. Fanovi joj zamjeraju to što ih ne objavljuje na društvenim mrežama

Pjevačica Beyonce (39) ovog je vikenda s kratkom porukom proslavila četvrti rođendan svojih blizanaca, kćeri Rumi i sina Sira.

- Što je bolje od jednog poklona... dva - napisala je i zaželjela im sretan rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Poruka izgleda kao bijeli tekst na crnoj pozadini, bez dodatnih ukrasa. Inače je za Beyonceinu stranicu tipično da uz tekst doda i fotografiju osobe kojoj čestita rođendan ili zbog čije smrti izražava sućut, ali ovog puta fotografije su izostale. Tako nastavlja svoju tajnovitost oko blizanaca, koje se rijetko vidi u javnosti i na društvenim mrežama.

Beyonce je u 2017. godini objavila trudničku fotografiju, kojom je najavila kako ona i njen suprug Jay Z (51) očekuju proširenje obitelji, a zatim je objavila i fotografiju s jednomjesečnim bebama. Nakon tih fotografija i objave imena djece (Rumi i Sir) odlučili su ih držati podalje od očiju javnosti. Starija sestra blizanaca Blue Ivy (9) češće je viđena s roditeljima.

U jednom je intervjuu Jay Z objasnio kako su izabrali imena blizanaca.

- Rumi je naša omiljena pjesnikinja, pa je to bilo to za našu kćer. Sir se od prvog trenutka tako nosio, jednostavno je bio: Sir - izjavio je reper.

 S obzirom na bogatstvo koje imaju pjevačica i njen suprug, djeca su imala razne pogodnosti. Blizance i stariju kćer znalo je čuvati čak šest dadilja. Navodno bi svaka od njih imala plaću od 100.000 dolara godišnje.