Obavijesti

Show

Komentari 3

Beyonce je shrvana: 'Moj tata Mathew bori se s rakom dojke'

Beyonce je shrvana: 'Moj tata Mathew bori se s rakom dojke'
8

Karcinom dojke u 99 posto slučajeva se javlja kod žena. Kod muškaraca je jako rijedak, ali ne i nemoguć. Mathew Knowles rekao je kako će u vezi bolesti dati posebne izjave, a najviše se osvrnuo na kćer

VIDEO

Poduzetnik Mathew Knowles (67), otac pjevačice Beyonce (38), ispričao je o svojem raku dojke u emisiji Good Morning America, prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:21

Rak dojke u 99 posto slučajeva javlja se kod žena, a u muškaraca je vrlo rijedak. Međutim, nije nemoguć.

Voditelja emisije Michaela Strahana (47) zanimalo je kako je tu vijest priopćio svojoj obitelji s obzirom na to da su on i supruga, ostali čvrsto povezani zbog podrške kćeri, unatoč tome što su se 2011. rastali.  Najavio je kako će u srijedu dati posebnu izjavu.

Pixsell

Naime, poduzetnik i njegova bivša supruga Tina Knowles (65) mnogo su puta viđeni kako zajedno bodre Beyonce na njenim nastupima. Pjevačica je također mnogo puta rekla koliko im je svima važna obiteljska podrška, a  Mathew  je mnogo puta rekao da u potpunosti podupire svoju kćer, pa je isto ponovio i u spomenutoj emisiji.

- Mislim da je ljepota njene kreativnosti i ono što je čini posebnom, a to je da se svi mogu poistovjetiti s njom. Svi smo mi nekada bili razočarani i prošli smo kroz proces žalovanja, ljutnje i razočaranja, a nakon toga i prihvaćanja oprosta - ispričao je.

Knowles je pomogao svojoj kćeri da, nakon što je napustila ženski bend 'Destiny's Child', uspije u samostalnoj karijeri, a od 2011. joj je prestao biti menadžer. Producirao je i njezin prvi solo album 'Dangerously In Love'. Nakon prekida njihove suradnje, počeo je predavati na fakultetu te trenutno promovira novu knjigu o rasnim odnosima 'Rasizam: Kroz oči djeteta'.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Pokretanje videa...

10:33

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin