Show

Komentari 1

Beyonce kakvu rijetko vidimo: Pozirala u bodyju od lateksa

Beyonce kakvu rijetko vidimo: Pozirala u bodyju od lateksa

U reklamnoj kampanji sudjelovale su i Beyonceine kćeri, Blue Ivy Rumi koje su pozirale u crno-bijelim kombinezonima sa uzorkom. Iako su joj kćeri bile preslatke, pjevačica je ta koja je svima oduzela dah

Pjevačica Beyonce (40) zbog svojih bujnih oblina često dobiva puno komplimenata od svojih obožavatelja. No, toga je i sama svjesna, pa ne prestaje 'mamiti' poglede na društvenim mrežama u odjeći iz svoje modne kolekcije 'Halls of Ivy', to jest, modne linije Ivy Park.

POGLEDAJTE VIDEO:

Utegnula se u usku kariranu haljinu, u kojoj su u prvi plan došli njezini zaobljeni bokovi. A cijelu kombinaciju upotpunila je smeđim cipelama i velikim 'mačkastim' naočalama.

 No, odlučila je pokazati i malo više, pa se skinula u tamnoplavi bodi od lateksa sa dubokim dekolteom, a u prvi plan došlo je bujno poprsje. Cjelokupni izgledom upotpunila je sa velikim tamnoplavim naušnicama te metalik jaknom.

Osim bodija, u kolekciji su se našle trenirke, suknje, kombinezoni, sportski grudnjaci te različiti modni dodaci.

Inače, u reklamnoj kampanji sudjelovale su i Beyonceine kćer, Blue Ivy (9) te Rumi (4) koje su pozirale u crno-bijelim kombinezonima sa uzorkom.

 

Najčitaniji članci