Show

Komentari 2

Beyonce predvodi Grammyje s devet nominacija, slijede je Dua Lipa, Taylor Swift i Roddy Ricch

Beyonce predvodi Grammyje s devet nominacija, slijede je Dua Lipa, Taylor Swift i Roddy Ricch

Beyonce je svoje nominacije zaradila najvećim dijelom za pjesmu "Black Parade" koja slavi crnačku kulturu i aktivizam i objavljena je u vrijeme ljetnih prosvjeda protiv sustavnog rasizma i policijske brutalnosti

Kraljica popa Beyonce vodi s devet nominacija za ovogodišnje Grammyje, uključivo i onaj za pjesmu godine, objavljeno je u utorak.Britanska pjevačica Dua Lipa, Amerikanka Taylor Swift i reper Roddy Ricch imaju svako po šest nominacija. S 39 godina Beyonce ima već 24 Grammyja. Dobitnici će biti proglašeni 31. siječnja 2021.

POGLEDAJTE VIDEO O BEYONCE:

Swift i Dua Lipa natjecat će se za najvažniju nagradu - album godine -  zajedno s Post Maloneom, Coldplayjem, Haimom, Jacobom Collierom, Black Pumas i alternativnom R&B pjevačicom Jhene Aiko.

Beyonce je svoje nominacije zaradila najvećim dijelom za pjesmu "Black Parade" koja slavi crnačku kulturu i aktivizam i objavljena je u vrijeme ljetnih prosvjeda protiv sustavnog rasizma i policijske brutalnosti prema Afroamerikancima u SAD-u. "Black Parade" će se natjecati za pjesmu i snimku godine, zajedno s "Don't Start Now" Due Lipe. 

Album Taylor Swift iz 'lockdowna' "Folklore" je nominiran za album godine, a pjesma "Cardigan" za pjesmu godine. Kategorija najboljeg novog umjetnika uključuje nominacije koje su dobili reperice Megan Thee StallionDoja Cat, kao i alternativna umjetnica Phoebe Bridgers.

Najčitaniji članci