Show

Komentari 6

Bez dlake na jeziku: Posljednji Pervanov nastup u Lisinskom

Bez dlake na jeziku: Posljednji Pervanov nastup u Lisinskom

'Predzadnji put' bilo je fantastično, 'Zadnji put' bilo je još bolje, a što će tek biti na 'Reinkarnaciji', moći ćete saznati 20. ožujka u Lisinskom

Interes javnosti za nastup jednog od najpoznatijih komičara u Hrvatskoj, Željka Pervana premašio je sva očekivanja te se jedna večer 'Predzadnji put' pretvorila u čak tri. Komičar koji uživa veliku popularnost, društveni kroničar čijih se projekata svi rado prisjećaju priprema 20. ožujka nastup u Lisinskom pod nazivom 'Reinkarnacija'. 

Inače miran i povučen obiteljski čovjek, već desetljećima nasmijava generacije, a svoje će obožavatelje nakon dva već odrađena i u rekordnom roku rasprodana nastupa, u Lisinskom do suza nasmijati i treći put. Smisao za humor mu je, kako sam kaže, prirodno urođen, uz neizmjeran ponos i zahvalnost što živi upravo u Hrvatskoj, gdje mu je svakodnevica nepresušan izvor inspiracije.

Da nije komičar, bio bi ribar ili odvjetnik, ali srećom, sudbina mu je predodredila zanimanje u kojem začuđeno promatra svijet oko sebe, a svoj doživljaj i viđenje pretvara u 'verbalno slikanje' uz koje nitko dosad nije ostao ozbiljan.

Ulaznice za 'Reinkarnaciju' Željka Pervana u Lisinskom, 20. ožujka, po cijeni od 70, 90, 120 i 140 kn možete kupiti na www.lisinski.hr ili na blagajni Dvorane.

PRINC GEORGE POKAZAO OŠTRU STRANU: Ružnim riječima uvrijedio svoju mamu, Kate Middleton?

Najčitaniji članci