Obavijesti

Show

Komentari 22

Bieber u rodu sa Celine Dion, a J. Depp s kraljicom Elizabetom

Bieber u rodu sa Celine Dion, a  J. Depp s kraljicom Elizabetom
11

Za ove slavne osobe nikad ne bi rekli da su u rodu iako se neke od njih bave čak i istom profesijom. Primjerice, Brooke Shields uzor je bila glumica Glenn Close

VIDEO

Na stranici findmypast.co.uk objavljeni su strogo čuvani dokumenti iz razdoblja od 1698. do 1947. godine kojima se došlo do rodne povezanosti, na prvu, nespojivih slavnih osoba. 

Kraljica Elizabeta i Johnny Depp

Prema Nicku Barrattu, genealogu u BBC-jevoj emisiji 'Who Do You Think You Are', povezanost između Kraljice Elizabete (87) i Johnnyja Deppa seže još do Edwarda III. koji je preminuo 1377. godine. 

Dok je Kraljica Edwardova praunuka u 17 koljenu, jedna grana Deppovih korijena seže iz Yorkshirea te su rođaci trećeg grofa od Northumberlanda, Henryja Percyja koji je preminuo 1489. godine i koji je bio Edwardov praunuk u četvrtom koljenu. 

Madonna i Camilla Parker Bowles

Dok se jedna svim silama trudi održati mladost i ljepotu, druga je u kasnijem razdoblju života stekla slavu i popularnost. Riječ je o Madonni (55) koja bi savjet o gracioznom starenju mogla zatražiti od vojvotkinje od Cornwala, rođakinje u devetom koljenu. Camilla Parker Bowles i kraljica popa potomkinje su Madeleine Ernard i njezinog muža stolara Zachariea Cloutiera, francusko-kanadsko bračnog para. 

Par je potjecao iz jedne od najutjecajnijih obitelji u Kanadi. Rodna povezanost ovih dviju dama primjećena je već prije nekoliko godina u New England povijesnom rodoslovnom društvu gdje je otkriveno da i pjevačica Celine Dion potječe iz iste obitelji. 

Brooke Shields i Glenn Close

Glumice Brooke Shields (48) i Glenn Close (66) rođakinje su u drugom koljenu. Glennina prateta Mary Eloise Moore je prapraprabaka Brooke. Glenn, koja je pet puta nominirana za Oscara, inspirirala je Brooke da postane glumica. 

Barack Obama i Brad Pitt

Ticala obitelji američkog predsjednika naizgled su bezgranična. Dosežu Keniju, pa čak i Irsku. Ova slavna veza bliže je njegovom domu. Barack Obama i Brad Pitt dijele prapradjeda u desetom koljenu, Edwina Hickmana iz Virginije, koji je preminuo 1769. godine. Poveznice iz Bijele kuće dopiru čak i do Bradove partnerice, Angeline Jolie, koja je u devetom koljenu u rodu s Hilary Clinton, prvom damom. 

Guy Ritchie i Kate Middleton

Američki redatelj Guy Ritchie (45) može se pohvaliti svojim plemićkim vezama zahvaljujući povezanosti s vojvotkinjom od Cambridgea. On je njezin rođak u šestom koljenu. Ritchie je prisustvovao kraljevskom vjenčanju 2011. godine, ali ne zbog rodne povezanosti s Kate Middleton (32) već zbog prijateljstva s princom Williamom. 

Njihova zajednička baština datira još iz 18. stoljeća od bračnog para Davida Martineaua. norveškog kirurga, i Sarah Meadows, koji su Kateini pradjedovi u šestom koljenu i Ritchiejevi u petom koljenu.

Celine Dion i Justin Bieber

Celine Dion (45) desetljećima je poznata po svojim vokalnim sposobnostima, ali tko je znao da je u rodu s Justinom Bieberom. Ove pjevačke zvijezde rođaci su u desetom koljenu. Dijele prapradjeda Jacquesa Vezina i njegovu suprugu Marie Boisdon u devetom koljenu. Oboje su bili iz Francuske, no preminuli u Quebecu u Kanadi 1687. godine. 

Bieber je prošli tjedan uhićen u Miamiju jer se s prijateljem utrkivao automobilima u alkoholiziranom stanju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu