Obavijesti

Show

Komentari 8

Big Brother kuća: Došao je kraj showa nakon 106 dana

Big Brother kuća: Došao je kraj showa nakon 106 dana
1

Za nagradu od milijun i pet tisuća kuna 'bore se’ Maja-Paola Arsen, Krešo i Vedran, a pobjednik je neizvjestan do samog kraja. Tko će pobijediti?

VIDEO

Posljednju noć u kući stanari su proveli u tajnoj kući. Maja-Paola (20) uživala je u Arsenovu (24) krevetu i zagrljaju. Maja se, izgleda, jako zaljubila.
Još dan ranije pričala je Kreši u šiframa. Između ostalog, ispričala je da se dva mjeseca suzdržavala i da je sada shvatila tko je prava osoba. Dodala je i kako nije fer prema nekima, misleći na Senku i Stipu. Krešo se složio s njom i rekao da će razgovarati o svemu vani.
- Još samo nekoliko sati i gotovo - rekao je Vedran.
Maja-Paola misli da je situacija u kući posljednjih sati doista čudna i jedva čeka izlazak.
- Mislim da ću plakati od Zagreba do Karlovca - zaključila je Maja.
Arsen je dodao da će on sigurno nekoga silovati zbog preduge apstinencije. Maja mu je samo kroz smiješak dodala da će prije neka cura silovati njega. Cijeli dan se osjećala napeta atmosfera. Svi su bili zamišljeni i izgubljeni u svojim mislima. Tek rijetko bi progovorili jedan s drugim. Pobjednik će otići kući s milijun i pet tisuća kuna. To nije mali iznos, zaključili su finalisti.
Borba za glavnu nagradu do posljednjeg trenutka je neizvjesna. Prema internetskim forumima i anketama, najveće šanse za pobjedu imaju Vedran i Maja-Paola. Na trećeme mjestu je Arsen, koji je na nekim forumima i na drugome mjestu. Najmanje glasova na forumima sakupio je Krešimir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin