Show

Komentari 252

Big Brother 'teorija zavjere': Produkcija je namjestila show?

Big Brother 'teorija zavjere': Produkcija je namjestila show?

Nemeš je navodno cijelo vrijeme u dogovoru s produkcijom. Internet forumaši tvrde da je reality show isplaniran te da je već odlučeno tko će pobijediti i odnijeti novac

Zadnjih dana sve je više komentara kako je prvi regionalni 'Big Brother' namješten i kako je očiti favorit Nemeš (22). Stanari trenutačno imaju zadatak 'Balkan Song Contest 2' u kojem su podijeljeni u parove te će morati otpjevati dvije pjesme. Pobjednici će ući u finale. Nemeš, koji je u paru s Bojanom, dobio je zadatak otpjevati svoju pjesmu 'Znam taj smešak', što mnogi vide kao namještanje produkcije da mu se osigura mjesto u finalu. Neki tvrde da je on zapravo 'igrač produkcije' i kako je sve s njegovim boravkom u kući namješteno. Još jedna teorija zavjere je i da je život Marijane Čvrljak (27) izvan kuće drugačiji od onoga što je ispričala. Najviše sumnje internetskih forumaša izazvala je Nemeševa mlaka reakcija nakon što mu je BB rekao da nije dobio nagradu 'Adria od srca'. Nemeš je cijeli tjedan bio u 'ekstazi' zbog nagrade i popularnosti pa su mnogi očekivali da će se jako naljutiti. Pojavile su se informacije da mu je produkcija za laž rekla prije izvevši ga iz BB kuće. Govori se kako je, nakon što je pobjegao kroz otvor za smeće, dobio 10.000 eura da ostane u showu. Iz produkcije Emotion, tvrde kako sve optužbe i nagađanja nisu istinita.

Nemeš je igrač Velikog Brata

Prema nekim teorijama, Nemeš je cijelo vrijeme u dogovoru s produkcijom i glumi ljubav prema Marijani. Ona navodno nema život kakav je govorila da ima.

Upozorili ga da je nagrada laž

Nakon blage reakcije na vijest da nagrada koju je dobio ne postoji, neki tvrde da je produkcija već prije Nemešu to otkrila pa se zato nije iznervirao.

Dali mu 10.000 eura da ostane

Nakon što je Nemeš pobjegao iz BB kuće kroz otvor za smeće, navodno su se nagodili da se vratiu kuću za iznos od 10.000 eura.

Najčitaniji članci