Obavijesti

Show

Komentari 19

Biggs i žena napravili parodiju na Time: Jesi li dovoljno žena?

Biggs i žena napravili parodiju na Time: Jesi li dovoljno žena?
3

Zvijezda 'Američke pite' Jason Biggs sa suprugom je napravio parodiju na spornu naslovnicu časopisa Time. Na fotografiji kleči na stolici i u ustima drži njezinu dojku

VIDEO

Naslovnica časopisa Time na kojoj Jamie Lynne Grumet (26) doji svog gotovo četverogodišnjeg sina, izazvala je burnu raspravu političara, povjesničara i poznatih osoba.

Posljednji u nizu koji ju je odlučio komentirati na svoj način je glumac Jason Biggs. Zvijezda 'Američke pite' sa suprugom Jenny Mollen napravio je parodiju na naslovnicu časopisa i fotografiju objavio na Twiteru. Na njoj glumac kleči na stolici i u ustima drži njezinu dojku, a njegova supruga zauzela je isti položaj kao Grumet na naslovnici.

- Jesi li dovoljno žena? - napisao je Jason ispod fotografije, dok je na naslovnici Timea pisalo 'Jesi li dovoljno majka?'.

Osim glumca, putem Twiteru spornu naslovnicu komentirala je i glumica Alyssa Milano i zakjučila da je ekstremna i da su na nju trebali staviti nekakvo upozorenje.

Međutim, zvijezda serije 'Teorija velikog praska', Mayim Bialik, otkrila je kako ju je priča majke koja doji sina inspirirala.

- Bila sam šokirana koliko je njezina priča nevjerojatna. Svoj postupak je dobro obrazložila. Ja to ne bih učinila, ali je poštujem i mislim da je pametna žena - rekla je Mayim.

Grumet je u intervjuu otkrila da su joj neki prijetili da će zvati socijalnu službu zbog maltretiranja djeteta.

- Dojenje je zaista divan osjećaj. Imaš osjećaj kao da se grliš s majkom. Osjećaš se jako voljeno i utješno. Zbog toga sam imala puno samopouzdanja kao dijete - ispričala je Jamie.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine