Obavijesti

Show

Komentari 19

Bila je jedna od najljepših žena svijeta, a onda se promijenila: Taj tretman me brutalno uništio

Bila je jedna od najljepših žena svijeta, a onda se promijenila: Taj tretman me brutalno uništio
9

Emotivnu objavu manekenke lajkale su svjetske zvijezde, a podršku joj je javno pružila i jedna od njezinih najboljih prijateljica, Naomi Campbell, poznata kao 'crna pantera'

VIDEO

Legendarni supermodel i jedna od najplaćenijih manekenki 90-ih, Linda Evangelista (56) na društvenim mrežama po prvi put je progovorila o izgledu i estetskim zahvatima, koji u njezinom slučaju, nisu prošli uspješno.

24sata

Linda je zajedno s Naomi Campbell, Christy Turlington, Cindy Crawford i Claudijom Schiffer osvajala piste i vladala modnom scenom 90-ih. Javnosti je poznata po izjavama poput one da ne ustaje iz kreveta za manje od 10 tisuća dolara. U svijetu tada nije postojao dizajner ili modni brend koji nije želio Evangelistu kao zaštitno lice.

Posljednjih nekoliko godina, jedna od najljepših žena svijeta postala je glavna tema medija zbog brojnih kritika koje su joj upućene na račun izgleda. Naime, Linda je nakon zavidne karijere nabacila višak kilograma te joj se lice izmijenilo. 

Paparazzi su ju uspjeli snimiti 2017. godine na ulicama New Yorka. Njezine fotke obišle su tada svijet, a malo tko ju je mogao prepoznati. No, ona je o svemu tome šutjela.

Linda Evangelista Steps Out In NYC After Weight Gain

Šutnja i skrivanje od javnosti trajala je sve do danas kada je bivši supermodel na Instagramu, gdje ima nešto više od 900 tisuća pratitelja, iskreno opisala što se točno dogodilo. 

Nekad je bila najtraženiji top model, a sada je postala baka
Nekad je bila najtraženiji top model, a sada je postala baka

Emotivnu objavu lajkale su svjetske zvijezde, a podršku joj je pružila i jedna od njezinih najboljih prijateljica, Naomi Campbell, poznata kao 'crna pantera'.

- Danas sam se odlučila na veliki korak, želeći ispraviti sve krivo, otkriti što sam sve prošla i držala samo za sebe više od pet godina. Svim mojim obožavateljima koji su se pitali zašto nisam radila, dok su karijere mojih kolegica, s kojima sam započela modnu priču, bile i više nego uspješne, razlog se krije u tome što me Zeltiqov tretman CoolSculpting brutalno uništio, i napravio sve suprotno od onog što mi je obećano - započela je Linda.

- Umjesto da je smanjio moje masne stanice, on ih je povećao i ostavio me trajno deformiranu, čak i nakon što sam se podvrgnula dvjema bolnim, ali neuspješnim operacijama. Ostavljena sam, baš kao što su mediji pisali, neprepoznatljiva - nastavila je. 

- Dogodila mi se paradoksalna hiperplazija masnog tkiva, zvana i PAH (Paradoxical Adipose Hyperplasia), a o toj mogućoj posljedici i riziku nisam bila upozorena prije tretmana. Zbog PAH-a ne samo da sam ostala bez sredstava za život, već sam zbog njega pala u duboku depresiju, tugu i prema sebi osjećala najveći prezir. U tom sam procesu postala samotnjak, a s ovom tužbom želim krenuti dalje, skinuti sa sebe taj sram i ispričati javno svoju priču. Umorna sam od ovakvog života. Voljela bih da ponovno mogu izaći iz kuće uzdignute glave, unatoč tome što više ne ličim na sebe - zaključila je poznata manekenka. 

22917152

U komentarima ispod objave javile su joj se bivše kolegice, ali i brojni modni dizajneri. 

- Elos, pozdravljam tvoju hrabrost i snagu što si odlučila ispričati svoju priču kojom ćeš prestati biti talac vlastitog života. Znaš da te volim.. Da te svi volimo i da smo tu za tebe uvijek. Ne mogu zamisliti tu psihičku bol kroz koju si prolazila posljednjih pet godina, a koje si sada riješila. Uvijek znaj tko si i što si sve postigla u životu, sjeti se svog utjecaja i života svih ljudi koje si 'dotaknula' i to još uvijek radiš, posebice sada kada si ispričala svoju priču. Ponosna sam na tebe i podržavam te na svakom koraku tvog puta - poručila je Lindi prijateljica Naomi. 

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU POLIGRAFA S MIMIERMAKEUP: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...