Obavijesti

Show

Komentari 35

Bili su 'parovi iz snova', ali njihova ljubav ipak nije opstala

Bili su 'parovi iz snova', ali njihova ljubav ipak nije opstala
1

Kada su bili zajedno tukli su se, vrijeđali i međusobno varali, a kada su odlučili kako je vrijeme da svatko krene svojim putem, stvari su postale samo još gore

VIDEO

Rihanna i Chris Brown

Reuters

Veza između pjevačice i repera rijetko je bila idilična, a sve je kulminirao kada je Brown noć prije njezina nastupa na dodjeli Grammyja,prebio Rihannu.

Krivim se izjasnio na sudu 2009. godine, a četiri godine kasnije par je nakratko opet obnovio svoju vezu.

Justin Timberlake i Britney Spears

Britney i Justin zaljubili su se na setu ‘The Mickey Mouse Cluba’ u kojem su oboje nastupali, prohodali su 1999., a razišli se tri godine kasnije jer ga je ona navodno varala.

Zanimljivo, razočarani Timberlake je čak u spotu za pjesmu 'Cry me a River' angažirao djevojku koja je neodoljivo podsjećala na njegovu tada već bivšu curu.

Selena Gomez i Justin Bieber

Zajedno su bili od 2011. do 2014. godine. I ova celebrity veza bila je prepuna uspona, padova i obaveznih prepucavanja preko društvenih mreža.

Par se razišao, ali čini se da to ipak nije bio definitivan kraj njihove ljubavi. Name, ako je vjerovati pisanju stranih medija, golupčići su prije nekoliko tjedana objavili svoju vezu.

Robert Pattinson i Kristen Stewart

Pixsell

Zaljubili su se na setu filma ‘Sumrak saga’, a kada je otkriveno da je Kristen svog dragog varala s producentom filma 'Snjeguljica i lovac, njihova veza našla se u krizi.

Prevaru nisu uspjeli prevladati pa su se razišli 2013. godine.

 Kourtney Kardashian i Scott Disick

U vezi su bili gotovo deset godina, tijekom kojih su dobili troje djece. Veza im je bila turbulentna, a sve su dodatno začinile kamere koje su snimale svaki njihov korak.

Posljednji i konačan prekid dogodio se u srpnju 2015. godine, kada je Disick snimljen u poprilično intimnim scenama s bivšom djevojkom Chloe Bartoli. 

Taylor Swift i Calvin Harris

Instagram

 Par je svoju vezu započeo u ožujku 2015., a njihova ljubav bila je u centru pažnje svjetskih medija. Zajedno su bili 15 mjeseci.

Kada su prekinuli u lipnju 2016. godine, obožavatelji su ostali u šoku, a mlada pjevačica nije dugo tugovala. Samo dva tjedna kasnije snimljena je kako se ljubi s glumcem Tomom Hiddlestoneom.

Povrijeđeni DJ izbrisao ju je sa svojih profila na društvenim mrežama, a onda su krenula i prepucavanja putem pjesama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...