Obavijesti

Show

Komentari 73

Bio je akcijski junak i zvijezda, a danas ga nitko ne prepoznaje

Bio je akcijski junak i zvijezda, a danas ga nitko ne prepoznaje
7

Glumac se šetao londonskom četvrti Soho, odjeven u traperice, kožnu jaknu i čizme, a glavu je prekrio kapom. Fraser je u rukama nosio torbicu i naizgled je nekamo žurio

VIDEO

Brendan Fraser (49) krajem je devedesetih bio jedan od najvećih holivudskih zvijezda. Godinama je nizao filmske hitove, a posljednji veći film bio mu je 'Začaran' iz 2000. u kojem je glumio uz Elizabeth Hurley (52). 

Iako se četiri godine kasnije pojavio u oskarovskom filmu 'Crash' te u popularnim serijama poput 'Stažist' i 'The Simpsons', a zatim u filmu s Harrisonom Fordom (75), Fraser se povukao iz javnog života. 

*EXCLUSIVE* American Actor Brendan Fraser goes for a stroll in London! *EXCLUSIVE* American Actor Brendan Fraser goes for a stroll in London! *EXCLUSIVE* American Actor Brendan Fraser goes for a stroll in London!
3
| Foto: MAWR, PASU

Glumac, koji živi u Los Angelesu, često se vraća u London, u kojem je i zavolio glumu radeći u kazalištu. Frasera su paparazzi 'uhvatili' u četvrti Soho. Bio je odjeven u traperice, kožnu jaknu i čizme, a glavu je prekrio kapom. U rukama je nosio torbicu i naizgled je nekamo žurio. Kasnije su ga 'fotkali' u jednom kineskom restoranu, a kada je skinuo kapu pokazao je proćelavu glavu. 

*EXCLUSIVE* American Actor Brendan Fraser goes for a stroll in London!

Uloga koja mu je donijela svjetsku slavu je 'George je iz džungle' iz 1997., a franšizom 'Mumija' zacementirao je status zvijezde. Snimio je i tri filma s Rachel Weisz (47), a četvrti je također bio u planu. 

U međuvremenu, Brendan je i snimio bollywoodski triler, 'The Field', u kojem je zamijenio Raya Liottu (63). Glumio je i u serijama 'The Affair', 'Texas Rising', a u rujnu je najavljeno da će se pridružiti Hilary Swank (43) u antologijskoj seriji 'Trust' koja će se premijerno početi emitirati u siječnju iduće godine. 

Fraser je bio u braku s glumicom Afton Smith (50) devet godina. Sa Smith, glumac ima sinove Griffina (15), Holdena (13) i Lelanda (11). Njihov razvod obilježila je duga parnica, u kojoj je glumac zahtijevao da mu se snizi alimentacija od 900.000 dolara godišnje koju treba plaćati supruzi, jer više ne zarađuje kao u trenutku kada su se njih dvoje vjenčali. 

Glumac je bio i na sudu zbog optužbe da je fizički nasrnuo na producenta Todda Moyera

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu