Obavijesti

Show

Komentari 26

Bio je ikona generacije koja je novi milenij čekala na podiju...

Bio je ikona generacije koja je novi milenij čekala na podiju...
7

Obilježili su vrijeme u kojem se glazba još slušala na kazetama, a spotovi snimali na VHS. Vrijeme prije rata protiv terorizma, prije lažnih vijesti i prije društvenih mreža, ustvari, može se reći i prije interneta

VIDEO

The Prodigy imali su golemi utjecaj na glazbu otkako su underground rave scenu doveli u mainstream ranih devedesetih, a Keithova neobuzdana energija na pozornici bila je velik dio onoga što je grupi donijelo svjetsku slavu. Njegov Firestarter alter ego presudan je trenutak za bend, koji ih je lansirao u zvijezde i osigurao im status kakav dotad nitko s plesne scene nije imao.

Iako "samo" plesač, Keith je bio lice benda i Prodigy bez njega teško je zamisliti. Definitivno najbolji plesač na podiju. Zajedno s bendom zaslužan je što su sredinom devedesetih mnogi metalci i punkeri postali raveri i umjesto na Napalm Death počeli odlaziti na Future Shockove.

Keith Flint death

Obilježili su vrijeme u kojem se glazba još slušala na kazetama, a spotovi snimali na VHS. Vrijeme prije rata protiv terorizma, prije lažnih vijesti i prije društvenih mreža, ustvari, može se reći i prije interneta. Vrijeme kad je  "Smack My Bitch Up" cenzurirao MTV, a ne YouTube.

Tour start of "The Prodigy" in Berlin

Desetljeće u kojem su se ljudi još družili u kafiću, a ne na Facebooku, kad se mislilo da se bunt iskazuje na plesnom podiju. Vrijeme koje je proletjelo u treptaju stroboskopa.

Keith je bio ikona te generacije s kraja stoljeća, koja je novi milenij čekala na plesnom podiju misleći o svijetloj budućnosti i vrlom novom svijetu. Umjesto toga, dobili smo 11. rujna, Irak, Afganistan, terorizam, ekonomski slom, recesiju, lošu glazbu... a ostali smo i bez Firestartera, Johnny Rottena iz Sex Pistolsa rave generacije.

ONE SU BILE POD NOŽEM I NE SRAME SE: 'Na meni je sve umjetno osim obraza'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu