Obavijesti

Show

Komentari 3

Bio je zagriženi surfer, a volio je 'šakama' rješavati sukobe...

Bio je zagriženi surfer, a volio je 'šakama' rješavati sukobe...
11

Glumac je preminuo u prometnoj nesreći koju je uzrokovala prevelika brzina. Iako Paul nije bio za volanom, već njegov prijatelj Roger Rodas, Porscheom su se zabili u drvo, nakon čega se automobil zapalio

VIDEO

Obitelj i prijatelji glumca, koji se proslavio u 'Brzima i žestokima', još uvijek sa suzama u očima se prisjećaju sina, brata i predobrog čovjeka koji je otišao prerano i prebrzo. Paul Walker danas bi slavio 45. rođendan. 

- Nije on bio dobrica dok je bio mlad, volio je fizičke sukobe, samo je čekao da ga netko isprovocira ili ne daj Bože da mu napadnete obitelj. Mnogi njegovi vršnjaci su ga se ustvari bojali u to vrijeme - rekao je Walkerov brat Caleb Walker (40). Ali, nakon rođenja njegove kćeri Meadow (19) koju je dobio s tadašnjom curom Rebecca Soteros (44), postao je bolja osoba. 

- Kada smo saznali da je je moja cura trudna, bio sam mlad i uplašen, nisam bio spreman za dijete. Nisam znao ni tko sam ja, nisam bio siguran u sebe, a kamoli da budem siguran da mogu odgojiti jednu osobu - objasnio je tada Paul. U glumačkim počecima uvijek je glumio 'dobricu', pristojnog dečka, čak je glumio i u jednom ljubavnom filmu s Reese Witherspoon (42). U međuvremenu kada se odmarao od 'Brzih i žestokih', u filmovima poput 'Brick Mansions' i 'Sati', imao je uloge u kojima je bio nasilan i agresivan lik.  

- Uvijek je volio pomagati drugima, koliko god bio slavan i koliko god on imao novaca, nikada nije promijenio svoju osobnost. Ako ste došli kod njega, pohvalili njegov auto kako dobro izgleda, on bi vam dobacio ključeve i rekao da uživate. Bio je ljudina od čovjeka - rekao je njegov prijatelj iz djetinjstva. Dva dana prije nego se trebao vratiti na snimanje sedmog dijela 'Brzih i žestokih', Paul je otišao na svoje vječno putovanje.

Prije nego li je zavolio automobile i brzinu, bio je strastveni surfer. More je bila njegova ljubav, mjesto gdje je provodio vrijeme kada bi odmarao mozak. More je za njega bilo povratak u život, koji je za njega završio tragično. Da mu netko nije poslao poruku na mobitel hoće li doći na humanitarno događanje, Paul ne bi otišao na tu posljednju vožnju. Ostao bi doma s kćerkom i s njom birao božićno drvce.  

- Rekli su mi da je moj sin imao nesreći, ali da ga ne mogu naći. Mislila sam da je ispao iz auta i rekla sam da ga idem tražiti. Nisam shvatila da je moj sin živ izgorio - kroz suze je ispričala majka Cheryl Walker. Poginuo je 1. prosinca 2013. godine u četrdesetoj godini života. Iako Paul nije bio za volanom, već njegov prijatelj Roger Rodas, Porscheom su se zabili u drvo, nakon čega se automobil zapalio i oboje su izgorjeli. 

Splash/Guliver Image

- Ako ste ga poznavali, svako malo se pitate zašto je on morao otići, zašto to nisam bio ja, bio je toliko bolja osoba od svih nas - rekao je glumčev prijatelj i kolega glumac Tyrese Gibson (39) u dokumentarcu o životu Paula pod nazivom 'Ja sam Paul Walker' koji je izašao prije mjesec dana.

Screenshot

VIDI OVO! Sve se vidi: 13 najboljih dekoltea Hollywooda!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'