Show

Komentari 3

Bivša cura Eda Sheerana udaje se za njegova 'dvojnika'

Bivša cura Eda Sheerana udaje se za njegova 'dvojnika'

Athina i Ed navodno su se posvađali u veljači 2015. na dodjeli nagrade 'Brit Awards' i to zato što je Ed ludovao na after-partyju. Nakon toga su prekinuli, a u vezi su bili oko godinu dana

Bivša djevojka pjevača Ed Sheerana (29), Athina Andrelos, vjenčat će se ove godine za Edova 'dvojnika', pišu strani mediji. Sheeran je 2014. hodao s Athinom, ali prekinuli su nakon svega godinu dana. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Svatko je nastavio sa svojim životom, a Athina je pronašla muškarca Nicka, s kojim je sada zaručena i planirali su se vjenčati u 2020., ali im je korona pomrsila planove. 

Podijelila je fotografiju sa svojim budućim suprugom pa napisala: 

- Nalazimo se na mjestu gdje smo se zaručili i na kojem smo se danas trebali vjenčati. Daj da te vidimo, 2021. - napisala je 5. rujna. 

Odgodili su vjenčanje i medeni mjesec te će to sve, nadaju se, srediti ove godine. U travnju 2020. par je trebao ići na Filipine jer su putovanje za medeni mjesec planirali 'odraditi' prije vjenčanja, ali nisu mogli jer je zbog pandemije sve bilo na čekanju. 

Bivši dečko Ed i sadašnji zaručnik Nick vrlo su slični. Oboje imaju 'narančastu' kosu i bradu. Athina i Ed navodno su se posvađali u veljači 2015. na dodjeli nagrade 'Brit Awards' i to zato što je Ed ludovao na after-partyju tog događaja. 

Britanska glazbena zvijezda pronašao je Cherry (28) s kojom je sada u braku, a ljetos su dobili i prvo dijete, kćer koju su nazvali Lyra Antarctica.

 

Najčitaniji članci