Show

Komentari 0

Bivša menadžerica tuži Ricky Martina: 'Zbog mene je zaradio milijune, a nije mi ništa platio'

Bivša menadžerica tuži Ricky Martina: 'Zbog mene je zaradio milijune, a nije mi ništa platio'

Rebecca Drucker tvrdi da je ona zaslužna što su mu se život i karijera vratili u red. Ona je rješavala pjevačeve ugovore vezane uz snimanja pjesama, turneje i dogovarala sponzorstva

Bivša poslovna menadžerica slavnog pjevača Rickyja Martina (50) tvrdi da joj je pop zvijezda dužna nešto više od milijun dolara, a sada je i podnijela tužbu pokušavajući vratiti dio novca koji zaslužuje, piše TMZ.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rebecca Drucker navela je u pravnim dokumentima kako je zastupala pjevača od 2014. do 2018. godine, te da ju je on ponovno angažirao nakon dvije godine, svibnju 2020., kada su njegov 'osobni i profesionalni život bili u totalnom kaosu'.

89th Academy Awards - Oscars Vanity Fair Party

Bivša menadžerica tvrdi da je ona zaslužna što su mu se život i karijera vratili u red. Ona je rješavala njegove ugovore vezane uz snimanja pjesama, turneje i dogovarala sponzorstva te mu je pomogla da zaradi milijune dolara na svojoj nedavnoj sjevernoameričkoj turneji s kolegom i pjevačem Enriqueom Iglesiasom (47).

Osim toga, Drucker je također izjavila da ga je upravo ona zaštitila 2020. kada mu je prijetio prekid karijere, angažiravši vrhunske odvjetnike koji su riješili stvar, a Ricky je iz cijele priče izašao neoštećen.

Za sav svoj trud i rad trebala je dobiti proviziju u iznosu od tri milijuna dolara, koje joj Martin nikad nije dao. Izjavila je da je manipulirao njome i lagao joj, što ju je na kraju prisililo da odustane od suradnje u travnju ove godine.

DSQUARED2 Grand Opening Party

Kada je ustrajala u tome da dobije svoj novac, Martin joj je navodno počeo prijetiti kako bi je ušutkao i zahtijevao je da potpiše ugovor o tajnosti, što je ona odbila.

Drucker sada tuži pjevača za tri milijuna dolara, plus sudska odšteta. TMZ je pokušao kontaktirati pjevača, no on se još uvijek nije oglasio.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SHOWA 'TKO MI BOLJE KUHA?'

Najčitaniji članci