Obavijesti

Show

Komentari 8

Bivša tužila Phila Collinsa: 'Ne pere se, impotentan je i nasilan'

Bivša tužila Phila Collinsa: 'Ne pere se, impotentan je i nasilan'

Frontmen Genesisa i Cevey vjenčali su se 1999. pa se deset godina kasnije razišli. Phil je supruzi već jednom platio rekordnu nagodbu od 46 milijuna dolara. Bio je to najskuplji razvod u povijesti britanske scene.

VIDEO

Glazbena legenda Phil Collins (69) pod stare dane proživljava pravu dramu na ljubavnom planu. Nedavno je suprugu Orianne Cevey (46), s kojom se za života više puta mirio i rastajao, odlučio potjerati iz zajedničke vile u Miamiju nakon što se ona udala za drugog čovjeka.

DPA/Pixsell

Višestruki dobitnik Grammyja naložio joj je tada da potraži drugi dom, no Cevey se neće tek tako odreći nekretnine, već je cijela stvar završila na sudu. Orianne je Collinsu priprijetila i objavljivanjem povjerljivih informacija koje će naštetiti njegovom ugledu u javnosti, a s tom je kampanjom, čini se, već počela.

Phil Collins je opet u 'raljama' alhokola: Pijem prije nastupa
Phil Collins je opet u 'raljama' alhokola: Pijem prije nastupa

Collinsa je u dokumentima koje je priložila sudu opisala kao 'pustinjaka koji nije oprao zube ili sebe mjesecima', piše Page Six. Dodala je kako posrnuli glazbenik ima problem s alkoholom te da je često 'padao od kombinacije lijekova na recept i prekomjernog alkohola'. U dokumentima stoji i kako je Collins u više navrata zbog ozljeda hospitaliziran te da se prijavljivao u bolnicu pod pseudonimom.

- Postajao je sve depresivniji, povučeniji te se ponaša poput nasilnika. Nakon operacije leđa bio je sve više ovisan o antidepresivima i tabletama protiv bolova. Seks više nije bio opcija zbog njegovog narušenog zdravlja. Prestao se tuširati, prati zube i odijevati prikladno. Bio je emocionalno i verbalno agresivan prema meni i djeci, čije je potrebe ignorirao - požalila se Collinsova nekadašnja žena, koja ja navela kako Phil nije funkcionalna osoba već neko vrijeme, a dani skladanja i snimanja su daleko iza njega. 

Collinsov odvjetnički tim pak tvrdi kako predana dokumentacija 'sadrži litaniju dokazno lažnih, drskih, skandaloznih i prevrtljivih optužbi koje nemaju nikakve veze s pravnim zahtjevima u ovom slučaju', a nema dileme kako će se ovaj spor na sudu voditi još neko vrijeme.

Frontmen Genesisa i Cevey vjenčali su se 1999., dobili sinove Nicholasa (19) i Matthewa (15) pa se deset godina kasnije razišli. Phil je supruzi tada isplatio nagodbu u iznosu od nevjerojatnih 46 milijuna dolara, što je i službeno bio najskuplji razvod u povijesti britanske scene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mr and Mrs Bates

A post shared by Orianne Collins (@ocjewelryusa) on

Veliki obrat u priči dogodio se 2016. kada se dvojac pomirio, a Collins je preselio na Floridu kako bi bio bliže djeci. Orianne se u međuvremenu udala i razvela od drugog muškarca, Charlesa Mejjatija, a zatim nakon svega prije dva mjeseca u Las Vegasu rekla 'da' izvjesnom Thomasu Batesu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao