Obavijesti

Show

Komentari 32

Bivša zbog pljuske BB Stjepana prijavila policiji

Bivša zbog pljuske BB Stjepana prijavila policiji
3

Alenka Gvoić (19) iz Opatije policiji je rekla kako ju je BB-ovac Stjepan iz Omiša dvaput pljusnuo. Poslije je pričala kako je pogriješila

VIDEO

Bili smo zajedno vani, Alenka je bila bezobrazna, digla mu je živce, on je poludio jer je stvarno bila grozna. Sad se svi love za jedan šamar, rekao nam je Stipin prijatelj Sandro.
U PU splitskoj doznajemo kako ga je Alenka Gvoić (19) prijavila 26. listopada 2006. godine. Rekla je kako ju je Stipe dvaput pljusnuo. On je policiji rekao da ju je samo odgurnuo. Zbog incidenta u opatijskom Hemingwayu Stipe je dobio prekršajnu prijavu za remećenje javnog reda i mira.
- Nakon svega Alenka je priznala da je kriva i da je pogriješila. Ona je mlada djevojka, ali je gotovo svi muškarci znaju - kaže Stipin prijatelj.
Navodno je ultimate-fighter iz Omiša bio grub prema još jednoj djevojci, Tihani Drmeš (24) iz Opatije. Tamo je Stipe studirao hotelijerstvo.
- Sumnjam u to. Ona ga sigurno nije prijavila policiji. Ne znam da je bilo incidenata s njom - kategoričan je bio Sandro.
- Stipe je sad postao popularan i vjerujem da se sad prave priče iskrivljavaju samo da bi se dobilo pet minuta slave i njega iz nekih iskrivljenih razloga blatilo - dodaje Sandro.

>>> MOJ SIN NIJE ZLOSTAVLJAČ, NORMALAN JE DEČKO
Čujte, ja stvarno sumnjam da je Stipe zlostavljao i tukao svoje djevojke. Za te dvije nikad nisam čuo, ali prave i poštene njegove djevojke sam upoznao, kaže Stipin tata Rade. Kaže kako je priča o njegovu nasilništvu zlobna djevojčina osveta.
- Stipe ima prijtelja, ali očito da ima i neprijatelja. Sumnjam u vjerodostojnost izjava - govori tata.
- Ja znam kakav je moj sin. Nije zlostavljač. On je normalan dečko - zaključuje tata Rade.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja