Obavijesti

Show

Komentari 296

Bivša žena tuži Mamića, želi pola apartmana u Novalji: 'I ja sam uložila novac u opremanje'

Bivša žena tuži Mamića, želi pola apartmana u Novalji: 'I ja sam uložila novac u opremanje'
5

Zoranova bivša supruga Ana traži polovicu apartmana u Novalji koje su, tvrdi, gradili tijekom braka. Ona ističe da je polovica dvaju apartmana u Novalji na Pagu njezina

VIDEO

Ana Mamić ex Šikić (42) u lipnju prošle godine na sudu u Zadru podnijela je tužbu protiv bivšeg supruga Zorana Mamića (49). Sutkinja je dodijeljena prije nešto više od mjesec dana. Par se rastao prije tri godine. U tužbi riječka ekonomistica od trenera Dinama traži polovicu dvaju apartmana veličine 61,45 kvadrata i 59,58 kvadrata na prvom katu vile u Novalji na Pagu.

POGLEDAJTE VIDEO: Ana od bivšeg supruga traži apartmane u Novalji

Pokretanje videa...

Imovinski spor Mamića 01:28

Ana Mamić u tužbi navodi kako je, dok je bila u braku sa Zoranom Mamićem, “u pretežitom dijelu sudjelovala u kupnji, a naročito u cijelosti opremila sporne apartmane”. Ana Mamić u tužbi nadalje tvrdi kako su “zajedničkim sredstvima, odnosno iz bračne stečevine, kupili apartmane u roh bau stanju”. Za potrebe izgradnje i opremanja tih nekretnina, ali i drugih nekretnina, Zoran Mamić dignuo je kredit na svoje ime, dodaje ona.

Dinamo i Šibenik susreli se na Maksimiru u 18. kolu Prve HNL

Međutim, tvrdi Ana Mamić, i ona je svojom ušteđevinom, ali i darovima dobivenim iz nasljedstva praktički svu svoju imovinu uložila u kupnju i opremanje apartmana. Ana Mamić kao svjedoke je predložila njihove vjenčane kumove. Nadalje, kako tvrdi Ana, iako su se ona i Zoran dogovorili kako će nakon razvoda sklopiti ugovor o diobi bračne stečevine, što prvenstveno uključuje diobu apartmana, Mamić je odbijao potpisati ponuđeni mu ugovor.

Pravdao se obavezama, tvrdi ona, i obećavao da će to učiniti dogodine. Od njegova prvotnog obećanja, istaknula je, prošle su gotovo tri godine. Ana Mamić zaključuje kako je Mamić doista fokusiran u postupcima koji se protiv njega vode na Županijskom sudu u Osijeku, no unatoč bezbrojnim obećanjima da će ipak potpisati i time podijeliti apartmane i dalje odbija to učiniti.

Mamićeva bivša: Imala sam koronu. Majka mi užasno puno nedostaje, to mi je rak-rana...
Mamićeva bivša: Imala sam koronu. Majka mi užasno puno nedostaje, to mi je rak-rana...

Ana Mamić navodi kako je u međuvremenu od susjede u Novalji doznala kako se protiv Zorana Mamića donijelo rješenje o ovrsi radi prodaje apartmana te zaključak kojim se putem FINA-e elektroničkom dražbom prodaju sporne nekretnine. Ana Mamić, osim apartmana, od Zorana Mamića traži i da joj podmiri 1200 kuna sudskih troškova za sastavljanje tužbe.

Zoran Mamić nije bio dostupan za komentar. Riječka ekonomistica i trener Dinama u braku su bili dvije godine. Vjenčali su se 2014. nakon četiri godine veze. Prethodno se Mamić rastao od Vanje Horvat 2010. nakon 17 godina braka. Nakon Ane Šikić, Zoran je ljubovao sa šibenskom manekenkom Anticom Filipović Grčić, pa s Darijom Crnjaković, koja se zbog njega preselila u Saudijsku Arabiju, a sad je u vezi s 11 godina mlađom Senkom Mandić, s kojom je prije godinu dana dobio dijete. 

Dinamo i Šibenik susreli se na Maksimiru u 18. kolu Prve HNL
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 296
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu