Obavijesti

Show

Komentari 46

Bivšem ljudskom Kenu se nos raspada, a oči povećao lećama

Bivšem ljudskom Kenu se nos raspada, a oči povećao lećama
5

Brazilac je imao više od 70 plastičnih operacija, a nedavno mu se ostvario njegov san i postao je žena. Iako s operacijama želi stati na vrijeme, čini se kako mu neki dijelovi tijela 'propadaju'

VIDEO

Brazilac Rodrigo Alves (35) nedvojbeno je ovisnik o estetskim operacijama. Proslavio se kao 'ljudski Ken', a kasnije je s operacijama išao do te mjere da je postao Barbie. Išao je na operacije nosa, face lift, implantate u stražnjici, odstranjivanje rebara, presađivanje kose...

Potrošio je 650.000 dolara, odnosno približno 4,5 milijuna kuna na plastične operacije kako bi se transformirao. Nakon brojnih korekcija sad se ne stidi istaknuti svoje obline. No, čini se kako nakon svega što je prošao, sada ima problema. Na posljednjim fotografijama i snimkama koje je objavio na svom Instagram profilu, izgleda kao da mu nos lagano 'propada'. 

Nedavno je i priznao kako bi operacije želio privesti kraju, jer osjeća kako mu to tijelo ne može izdržati. 

-  Imao sam 72 operacije jer sam imao dosta komplikacija i puno toga sam morao popraviti. Prije je to bila želja, sad je potreba - rekao je Rodrigo.

Ljudski Ken se hvali silikonima: 'Uskoro mijenjam spolni organ'
Ljudski Ken se hvali silikonima: 'Uskoro mijenjam spolni organ'

No, možda je s plastičnim operacijama stao, ali ne prestaje s drugim promjenama. Brazilac se na društvenim mrežama pohvalio kako stavlja kontaktne leće u oči, zbog čega mu izgledaju nevjerojatno veliko. Prije je imao zelene leće, a sada se pohvalio plavima. 

Bivši 'ljudski Ken' ne krije sreću što mu se napokon ostvario san i postao je žena. Iako su njegove otečene i izobličene fotke nakon operacija sablaznile korisnike društvenih mreža diljem svijeta, Alves je ponosan. 

Rodrigo je žensku odjeću počeo odijevati još kada je bio dječak. Iako je tek sad blizu da bude poput prave žene, Brazilac je još 2018. imao prvo fotografiranje obučen u zečicu. 

Alves bi volio da ga se oslovljava s 'ona', a najavio je i promjenu spolovila.

- Sad sam pravi ja. Glamurozan, prelijep, ženstven. Godinama sam pokušavao živjeti kao muškarac. Imao sam 'pločice' na trbuhu, mišiće na rukama, ali samo sam lagao sebe. Ja sam žena i uvijek sam imao ženstven mozak. Sad mi tijelo odgovara uz um - kaže Rodrigo.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Rodrigo potrošio milijune na operacije'

Pokretanje videa...

01:22
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...