Obavijesti

Show

Komentari 29

Bivša grupa 'Bosutski bećari' svira gay svadbe s popustima

Bivša grupa 'Bosutski bećari' svira gay svadbe s popustima
5

Ivan i njegova grupa devet su godina postojali na sceni pod nazivom 'Bosutski bećari', ali su početkom prošle godine promijenili ime u 'The Bechars' i započeli novu glazbenu priču

VIDEO

Gay svadbe sviramo s 25 posto popusta pod uvjetom da obje majke daju 'bakšiš' kad se bude sviralo 'Danas majko ženiš svoga sina', piše na Facebook stranici 'Ivana Šebalja i The Becharsa', bivših članova 'Bosutskih bećara'. 

- Naravno da nije šala niti trik, stvarno dajemo popust - rekli su nam 'The Bechars' koji su svirali su na svadbi homoseksualnog para u Hrvatskoj. Čak su dva su puta svirali 'Danas majko ženiš svoga sina' te su rekli da je ispalo poprilično smiješno, ali i simpatično. 

- Atmosfera je uvijek vrhunska i nezaboravna, a glazba koju sviramo, kao i svaki put, samo pozitivna i vesela. Prati nas glas kako i mrtve dižemo na plesni podij, a u posljednje vrijeme imamo zbilja svakakvih upita i svadbi, a na svaku se radosno i punog srca odazivamo - kažu dečki, ali  priznaju kako je homoseksualnost i dalje tabu tema u Hrvatskoj.

- Ne želimo nikoga vrijeđati niti praviti razlike, ali kod nas je gey populacija još uvijek stigmatizirana, a mi ne želimo praviti razlike, ljubav je ljubav! Nema većeg zadovoljstva nego dvoje zaljubljenih ljudi otpratiti u bračnu luku - objasnili su. 

- Svriali smo na vjenčanju jednog poznatog gay para, a jednom prilikom je na svadbi u Ivankovu bio prisutan i pop, tako da bude zbilja svega, a mi smo uvijek tu da ispoštujemo želje mladenaca, nebitno kojeg spola oni bili - zaključili su 'The Becharsi'.

Duško Jaramaz/PIXSELL

Ivan i njegova grupa devet su godina postojali na sceni pod nazivom 'Bosutski bećari', ali su početkom prošle godine promijenili ime u 'The Bechras' te su više usmjereni na pop glazbu. Šebalj je svoju karijeru započeo kao tamburaš krajem devedesetih, a prvi ozbiljan angažman bio mu je u 'Bećarima'.  

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija