Show

Komentari 4

Bivši bubnjar Guns N' Rosesa Matt Sorum (60) postat će tata

Bivši bubnjar Guns N' Rosesa Matt Sorum (60) postat će tata

Glazbenik i njegova 24 godine mlađa žena Ace Harper začeli su dijete nakon osam godina braka. Sretnu vijest podijelila su s pratiteljima na Instagramu koji su se oduševili, a otkrili su i spol djeteta

Bivši bubnjar Guns N' Rosesa Matt Sorum (60) i njegova supruga, inače plesačica Ace Harper (36) očekuju prvo dijete i to djevojčicu.

Sretnu vijest podijelili su s pratiteljima na Instagramu koji su se oduševili, a to su pokazali i u komentarima. Čestitke su iskrile sa svih strana.

- Iznenađenje! Djevojčica Sorum dolazi nam u srpnju. I više smo nego ushićeni ovim Božjim darom. Bez obzira na sve avanture koje smo imali priliku zajedno proživjeti, ni jedna se ne može mjeriti s radošću koju osjećamo sada kada smo stvorili obitelj. Jedva čekamo i uzbuđeni smo pokazati djetetu sva čuda ovog svijeta - poručio je Matt u opisu crno-bijele fotografije na kojoj sa suprugom pridržava trudnički trbuščić.

Glazbenik i njegova 24 godine mlađa žena Ace Harper začeli su dijete nakon osam godina braka. 

Tijekom iščekivanja prinove, Ace će se nastaviti baviti pokretanjem modne linije, a rocker se bavi glazbom i priprema za izlazak autorske knjige imena: "Double Talkin' Jive: True Rock 'n' Roll Stories."

Najčitaniji članci