Obavijesti

Show

Komentari 2

Bivši dečko Nicki Minaj tvrdi da ga je reperica pokušala ubiti...

Bivši dečko Nicki Minaj tvrdi da ga je reperica pokušala ubiti...
11

S Nicki je reper Safaree Samuels bio skoro 15 godina u vezi, a nakon nedavnog prekida žestoko su se posvađali na društvenoj mreži gdje su jedan drugog optuživali za svakakve 'gadosti'

VIDEO

Američku pjevačicu Nicki Minaj (35) bivši dečko optužio je kako ga je više puta izbola nožem zbog čega je skoro smrtno stradao. Reper Safaree Samuels (37) na društvenoj mreži objavio je podugačak post o tome kako je njihova veza bila 'toksična' te prozvao Nicki za višestruke pokušaje ubojstva, piše Female First.

- Sjeti se noći kad si me izrezala i skoro sam umro, a hitna pomoć me morala nositi iz stana na nosilima i morao sam lagati da sam se pokušala ubiti kako te ne bi smjestili u zatvor. Kada se takve stvari počinju događati više nego jednom, vrijeme je za reći zbogom - započeo je Samuels koji je s repericom bio skoro 15 godina u vezi.

- Znamo se godinama. I sama dobro znaš da nisam koristio karticu za prostitutke. Oboje si nismo međusobno vjerovali. Ti si radila s*anja, ja sam radio s*anja, na kraju je to postalo suludo pa sam se spakirao i otišao - rekao je i nadodao kako svojoj bivšoj ljubavi ne želi zlo niti da se želi pomiriti, ali je objasnio da će on zauvijek ostati dio njezinog javnog života i da će svi znati tko su bili njih dvoje. Nicki mu nije ostala dužna pa je uzvratila istom mjerom.

 

💘

Objavu dijeli Samiee✨ NICKI MINAJ (@kittybarbz)

- Ukrao si moju karticu i rekao mi da si mislio da je to račun s 'besplatnim novcem' za koji nisam znala. Bog će te kazniti i još više za laganje. Prestani govoriti da si se spakirao i otišao! Isus mi je svjedok, došao si u moju kuću i molio me u suzama da te primim natrag, ali sam te odbila -  napisala je Minaj, a Safaree joj je rekao da je ona ta koja laže.

- Još uvijek imam poruke koje si mi slala da se pomirimo, nemoj da to moram objaviti - zaprijetio joj je, na što je ona pukla kao kokica.

- Žao mi je što sam ti platila transplantaciju kose koju si izgubio, čak ti je i ta transplantirana kosa otpala jer pogodi što, Bog ne voli ružne osobe! Zadovoljavao si se pod tušem dok sam ja čekala u krevetu, jadniče! I ja imam poruke u kojima me moliš da ti platim račune za struju i u kojima priznaješ da si mi lagao, ali od*ebi sestro - žestoko je Nicki zaključila njihovu raspravu. 

VIDI OVO: Kylie svima pokazala svoju kolekciju torbica i pola njih su Birkinice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'