Show

Komentari 9

Bivši holivudski zavodnik nekoć je ljubio hrvatsku manekenku, a danas izgleda neprepoznatljivo

Bivši holivudski zavodnik nekoć je ljubio hrvatsku manekenku, a danas izgleda neprepoznatljivo

Obožavateljice su bile 'lude' za holivudskim glumcem zbog markantnog izgleda i zavodničkog pogleda te guste tamne kose. Iako se proslavio u Titanicu, zapažen uspjeh nije ostvario

Holivudski glumac, Billy Zane (54) najpoznatiji je po ulozi pokvarenog tajkuna Caledona Hockleyja iz filma Titanic, kojemu je glavni cilj bio oženiti Rose, koju je utjelovila Kate Winslet (44). Nakon toga snimio je niz filmova, ali ni s jednim nije ostvario takav uspjeh. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Svakom glumcu san je da bude dio tako divnog filma, bio je to blagoslov, ali u isto vrijeme poznato je da u Hollywoodu rijetko tko riskira. Svi idu na sigurno jer je u pitanju velik novac. Stoga, kada dođete na audiciju, znate kakav tip glumca producent traži. Ja sam od tada postao sinonim za zločestog dečka, negativca. Takva situacija na kraju vas natjera da postanete inovativniji, snimate nezavisne, ali i vlastite filmove - rekao je Billy jednom prilikom. 

Iako ga pamtimo kao holivudskog zavodnika, godine su mu ipak donijele promjenu imidža. Obožavateljice su bile 'lude' za njim zbog markantnog izgleda i zavodničkog pogleda te guste tamne kose. Glumac je u međuvremenu potpuno oćelavio, pustio bradu i ima nekoliko kilograma viška, pa njegov imidž više nije tako zavodljiv kao što je bio.

S prvom suprugom, glumicom Lisom Collins (52) vjenčao se 1989. godine, zajedno su proveli šest godina. Zane se potom zaručio s glumicom Leonor Varela (48), a nakon raskida tih zaruka upustio se u vezu s britanskom glumicom i manekenom Kelly Brook (41). S njom je bio tri godine. S hrvatskom manekenkom Jasminom Hdaghom (36) bio je u vezi godinu dana. 

Zane je od 2010. godine u vezi s manekenkom Candice Neill (34) s kojom ima dvije kćeri. Za vrijeme pandemije, glumac se posvetio slikanju koje mu je oduvijek bilo velika strast, a imao je i nekoliko izložbi.

 

Najčitaniji članci