Show

Komentari 8

Bivši voditelj Turbo Limacha se fotkao s medvjedićem kod bana

Bivši voditelj Turbo Limacha se fotkao s medvjedićem kod bana

Njegova televizijska karijera završila je 2002. godine, kada je na snimanju pred 70-oro djece istukao asistenticu. Kasnije je kod Stankovića izjavio kako ju je više onako rutinski odgurnuo

Bivši voditelj HRT-ove dječje glazbene emisije ''Turbo limach show'', Siniša Cmrk (58), prošetao je zagrebačkim Trgom bana Jelačića u društvu plišanog medvjedića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Cmrk je prvo fotografirao medvjedića ispod spomenika banu, a potom je okinuo selfi s plišancem. 

Njegova televizijska karijera završila je 2002. godine, kada je na snimanju pred 70-oro djece istukao svoju asistenticu Marijetu Jelenčić. Kasnije je u emisiji Aleksandra Stankovića izjavio kako ju je više onako rutinski odgurnuo, a pritom nenamjerno svom snagom dlana opalio po uhu.

I prije tog incidenta, Cmrk je stvarao probleme na Prisavlju. Njegova eksplozivna narav, psovanje, arogancija i urlanje na djecu tijekom emisije, nije se svidjela urednicima, kolegama i osnovnoškolskim nastavnicima. Nakon posljednjeg ekscesa, Cmrk se udaljio od televizije i uglavnom živi povučeno na selu.

Prošle godine otvorio je prvi hrvatski Ured za optimizam i to u Otočcu.

- Formalno smo stavili sjedište u Otočcu jer smatramo da je to potencijalnom najoptimističnija regija i to ćemo mi sada dokazati - rekao je za RTL. Na projektu je radio devet godina.

Tijekom 90-ih jedna od najpopularnijih emisija za djecu bio je 'Turbo Limach Show'. Svi su obožavali gledati grupe osnovnoškolaca kako se natječu u raznim igrama, a također, emisija je imala i svoj glazbeni dio u kojem su se djeca i mladi mogli pohvaliti svojim pjevačkim talentom. Mnogi od sudionika na Turbo Limachu danas su poznate glazbene zvijezde, a neki od njih su, između ostalih i Dalibor PetkoLidija BačićSaša LozarIvana Kindl Nina Kraljić. Show se emitirao od 1992. do 2003. godine. 

Najčitaniji članci