Obavijesti

Show

Komentari 8

Bivši voditelj Turbo Limacha se fotkao s medvjedićem kod bana

Bivši voditelj Turbo Limacha se fotkao s medvjedićem kod bana
4

Njegova televizijska karijera završila je 2002. godine, kada je na snimanju pred 70-oro djece istukao asistenticu. Kasnije je kod Stankovića izjavio kako ju je više onako rutinski odgurnuo

Bivši voditelj HRT-ove dječje glazbene emisije ''Turbo limach show'', Siniša Cmrk (58), prošetao je zagrebačkim Trgom bana Jelačića u društvu plišanog medvjedića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Cmrk je prvo fotografirao medvjedića ispod spomenika banu, a potom je okinuo selfi s plišancem. 

Njegova televizijska karijera završila je 2002. godine, kada je na snimanju pred 70-oro djece istukao svoju asistenticu Marijetu Jelenčić. Kasnije je u emisiji Aleksandra Stankovića izjavio kako ju je više onako rutinski odgurnuo, a pritom nenamjerno svom snagom dlana opalio po uhu.

I prije tog incidenta, Cmrk je stvarao probleme na Prisavlju. Njegova eksplozivna narav, psovanje, arogancija i urlanje na djecu tijekom emisije, nije se svidjela urednicima, kolegama i osnovnoškolskim nastavnicima. Nakon posljednjeg ekscesa, Cmrk se udaljio od televizije i uglavnom živi povučeno na selu.

Ćosić dijelio karte, Cmrk udario kolegicu, Čuljak duguje milijune
Ćosić dijelio karte, Cmrk udario kolegicu, Čuljak duguje milijune

Prošle godine otvorio je prvi hrvatski Ured za optimizam i to u Otočcu.

- Formalno smo stavili sjedište u Otočcu jer smatramo da je to potencijalnom najoptimističnija regija i to ćemo mi sada dokazati - rekao je za RTL. Na projektu je radio devet godina.

Tijekom 90-ih jedna od najpopularnijih emisija za djecu bio je 'Turbo Limach Show'. Svi su obožavali gledati grupe osnovnoškolaca kako se natječu u raznim igrama, a također, emisija je imala i svoj glazbeni dio u kojem su se djeca i mladi mogli pohvaliti svojim pjevačkim talentom. Mnogi od sudionika na Turbo Limachu danas su poznate glazbene zvijezde, a neki od njih su, između ostalih i Dalibor PetkoLidija BačićSaša LozarIvana Kindl Nina Kraljić. Show se emitirao od 1992. do 2003. godine.