Show

Komentari 3

Bivšima je s jednom objavom pokazala što su izgubili, a oni se potom vrijeđali u komentarima

Bivšima je s jednom objavom pokazala što su izgubili, a oni se potom vrijeđali u komentarima

Khloeina fotografija je u samo par sati dobila više od dva milijuna lajkova. Bivši suprug joj je dao status poželjne žene, a posljednjeg dečka je ona učinila poželjnim

Khloe Kardashian (37) je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj ispire kosu pod tušem na otvorenom dok nosi smeđi bikini, objava je očito uzbudila njezine bivše jer nisu mogli odoljeti ne uputiti joj kompliment zbog čega su kasnije započeli svađu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prvi komentar je ostavio njezin bivši suprug Lamar Odom (41) u kojem je napisao 'Wow. Vruće'. sa emotikonima srca i vatre.

NBA košarkaš s kojim je ponovno prekinula i otac njezine kćeri True (3), Tristan Thompson (30) ostavio je komentar s nizom emotikona srca. 

Očito Tristan nije bio sretan s Lamarovim komentarom, pa ga je tagirao u komentaru ispod objave da mu malo objasni kako stvari stoje.

- Bog te vratio prvi put. Igraj se ako hoćeš, ali rezultati će biti ovaj put drugačiji - zaprijetio mu je Tristan prisjetivši se trenutka kad se Lamar predozirao i jedva preživio.

Ni Lamar ni Khloe nisu reagirali na njegov komentar. 

Khloe je poznata po tome da ne želi čuti ružne komentare o svojim bivšima te ih uvijek podržava i kada nisu više zajedno.

Oba košarkaša su je varala s brojnim ženama, više puta im je opraštala, a sad je obojica žele nazad. Izgleda kako je Khloe sretna sama i samo im želim još jednom pokazati što su izgubili.

Fotka je u samo par sati dobila više od dva milijuna lajkova.

Najčitaniji članci