Obavijesti

Show

Komentari 9

Bizarni sudar: Sherlock autom pokosio biciklista i dobio šamar

Bizarni sudar: Sherlock autom pokosio biciklista i dobio šamar
10

Sve je izgledalo poput trenutka usporenog filma. Scooby je tek nakon što je Benedict skinuo kapu shvatio da je ošamario holivudsku zvijezdu. Scooby kaže da je skoro dobio infarkt, priča prijatelj biciklista

VIDEO

Britanski glumac Benedict Cumberbatch (42), najpoznatiji po ulogama Sherlocka i Dr. Strangea u 'Osvetnicima', udario je u rujnu prošle godine biciklista automobilom, a policija je tek sada potvrdila incident. Umirovljeni ribar Michael Lawrence Scooby (63) nije prepoznao holivudskog glumca pa ga je ošamario nakon što je Benedict izašao iz Lamborghinija Urusa. Nesreća se dogodila na uskoj cesti na engleskom otoku Wright.

- Scooby je bio na novom biciklu kada se auto pojavilo niotkud. Nije se doslovno nigdje moglo kretati po cesti. On je stavio ruku preko njega i samo ga svom snagom udario te mu razbio retrovizor. Ruka mu je pukla - izjavio je Michaelov prijatelj za The Sun. Dodao je kako je posvuda bilo krvi. 

Benedict Cumberbatch biti će izvrstan kao Doctor Strange
Benedict Cumberbatch biti će izvrstan kao Doctor Strange

- Scooby se otresao i pun adrenalina reagirao kako najbolje zna, šamaranjem. Sve je izgledalo poput trenutka usporenog filma. Tek nakon što je Benedict skinuo kapu shvatio je da je ošamario holivudsku zvijezdu. Scooby kaže da je skoro dobio infarkt - priča prijatelj.

Kada su se smirili, glumac je dao ribaru majicu i bocu vode da očisti krv te mu ponudio vožnju do bolnice. 

Warner Bros - CinemaCon 2018 - Las Vegas

Cumberbatch je prijavio nesreću policiji u Freshwateru na otoku Wright, ali im je rekao kako ne želi podići optužnicu zbog šamara. On i ribar razmijenili su brojeve, a Scoobyjev prijatelj dodaje kako unatoč svemu Scooby misli da je Cumberbatch u redu, malo otmjen, ali u redu. 

Benedict Cumberbatch stvarno izgleda fenomenalno kao heroj
Benedict Cumberbatch stvarno izgleda fenomenalno kao heroj

Umirovljeni ribar razmatra o traženju naknade i savjetovali su ga da može dobiti do 182.000 kuna.

- Žao mi je, ali ne mogu razgovarati o tome - rekao je Scooby za The Sun kada su ga upitali za nesreću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:14

Policija je potvrdila da je došlo do sudara, ali da nikakve optužbe nisu podnesene i da se predmet rješava putem osiguranja. 

Podsjetimo, britanski glumac je u lipnju 2018. spriječio pljačku dostavljača hrane koji je vozio bicikl u centru Londona. Glumac se sa suprugom Sophijom Hunter (41) vozio u taksiju u blizini lokacije gdje je snimao seriju 'Sherlock' kada je na ulici primijetio četiri pljačkaša kako trče za biciklistom i udaraju ga bocom u glavu, piše The Sun. 

- Benedict je izletio iz taksija i vikao na muškarce da ostave mladića na miru. Potrčao sam i ja za njim. Glumac je primio jednog nasilnika, a ja drugog. Bio je iznimno hrabar i moram priznati da je on većinu odradio - rekao je tada taksist Manuel Dias (53) te dodao kako je nasilnik htio udariti filmskog Sherlocka, ali on je vješto izmakao. 

Facebook/Screenshot

- Izgleda kako su na kraju prepoznali holivudsku zvijezdu pa su pobjegli. Cumberbatch je prišao povrijeđenom mladiću koji je bio krvav, pitao ga kako je i zagrlio ga nakon što je ovaj rekao da je 'ok' - pričao je taksist Dias. Tvrdi kako nije odmah primijetio da vozi poznatog glumca, a sada je u njegovim očima on pravi superheroj. 

Patrick Melrose Premiere - New York

- Bilo je nevjerojatno gledati Sherlocka Holmesa kako se bori s četiri napadača na uglu fiktivne adrese Baker Street 221B - našalio se taksist. Britanski The Sun je ubrzo nakon toga kontaktirao i samog glumca. - Nisam se preplašio, morao sam pomoći čovjeku - rekao je Benedict. Svojom brzom reakcijom izazvao je oduševljenje fanova. 

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije