Obavijesti

Show

Komentari 5

Bizarno: Doniraju spermu, goli žive u prirodi, rađaju u divljini

Bizarno: Doniraju spermu, goli žive u prirodi, rađaju u divljini

Realityji danas idu iz krajnosti u krajnost, ali traženje sperme u showu nije jedina bizarna stvar koja se dogodila u stranim emisijama. Neki su goli morali preživljavati u divljini, rađali pred kamerama daleko od bolnice...

VIDEO

Da su ljudi spremni učiniti sve za popularnost, pokazuju brojni reality formati koji se emitiraju na televiziji. Najnoviji ekstravagantan show zove se “Labor of Love” u kojemu se 15 muškaraca, kroz raznolike zadatke, bori koji će od njih kandidatkinji Kristy Katzmann (41) napraviti dijete.

Spomenuti kontroverzni reality vodi Kristin Davis (55), koja se proslavila ulogom Charlotte u hit-seriji “Seks i grad”. Glavna protagonistica Kristy bila je u braku šest mjeseci, no taj odnos nije prošao slavno. Čim se razvela, prijavila se u reality jer joj otkucava biološki sat. Kristy već ima iskustva pred kamerama jer se natjecala 2007. godine u showu “The Bachelor”.

- Mislim da je ‘Labour of Love’ prikladniji show za mene. Biti odbijen pred milijunima gledatelja nije baš zabavno - kaže Katzmann. Prva epizoda već je donijela mnogo iznenađenja. Muškarci, ne znajući što ih čeka, stajali su u redu da doniraju spermu u čašu, koja se potom odnijela na analizu kako bi vidjeli koji je kandidat koliko plodan. Ako netko nije plodan, automatski napušta show. Sperma nije jedini bitan aspekt ovog realityja. Muškarci će morati pokazati kako se snalaze s djecom, mijenjati pelene, paziti na nekolicinu djece. Spojit će ih i na aparat koji simulira porođajne bolove, a svakog tjedna jedan natjecatelj napušta show.

No ako ste pomislili da je to vrhunac bizarnosti u realityjima, prisjetimo se nekih formata koji su još prije ugledali svjetlost dana. Prije nekoliko godina emitirao se show “Born in the Wild”, u kojemu su žene rađale u prirodi, a sve je snimila kamera. Žene su svojevoljno odbile poroditi se u bolnici, nego su otišle u divljinu, kilometrima daleku od drugih ljudi. Show je, očekivano, naišao na brojne kritike medicinskih djelatnika, koji su rekli da je to opasno i da će se tako pokrenuti loš trend.

U showu “Love After Lockup” radi se o skupini osuđivanih prijestupnika, koji se nakon nekoliko godina provedenih iza rešetaka žele vratiti društvenom životu. To uključuje i aktivniji ljubavni život pa show prati život kandidata nakon zatvora i postavlja se pitanje: “Hoće li ljubav opstati kada se maknu zatvorske rešetke među partnerima?”. No nije sve u seksu i ljubavi.

Show “Shattered” je eksperiment u kojemu su kandidati trebali ostati budni što dulje kako bi osvojili 800.000 kuna. Pobjednica Clare Farah prije više od 15 godina ostala je budna 178 sati i osvojila vrtoglavu sumu novca.

Jedan od bizarnijih realityja je svakako “Goli i preplašeni”, koji je s emitiranjem počeo 2013. godine. Amerikanci su se dosjetili kako bi mogli poslati kandidate u divljinu da vide kako će preživjeti goli. Morali su si sami izgraditi utočište te se opskrbiti hranom i vodom. Jedino što su sa sobom mogu imati su kamera i mikrofon. Iako su bili goli, njihovi spolni organi su se pri emitiranju cenzurirali. Kadrovi iz showa prikazivali su surov život u divljini, gdje su golim rukama morali u rijekama hvatati hranu. Međutim, kako bi im bilo lakše, borili su se u parovima, što nekad i nije bilo od koristi. Gabrielle (30) bila je 2018. u paru s vojnikom Brianom (31), no ispostavilo se da je ona izdržljivija. - Cijelog života sam preživljavam - rekao je Brian pa napustio svoju partnericu, koja je potom morala devet dana sama preživjeti daleko od ikoga i ičega. U travnju ove godine Netflix je objavio reality “Too Hot to Handle”, za kojeg mnogi kritičari kažu da je jako čudan. Pet muškaraca i žena zatvoreno je u luksuznoj vili i ne smiju imati nikakve seksualne odnose, nego se moraju zbližiti na emocionalnoj razini. Međutim, kandidatima je na umu sve samo ne iskazivanje osjećaja i upoznavanja suprotnog spola. Tu lista bizarnih realityja ne staje. “Extreme Love” je show u kojem je naglasak na čudnim odnosima. Glavna misao je da ljubav stiže u raznim oblicima, a ima i onih koji su se zaljubili u avione...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor
FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje